Pokial mas rip od skullptury tak pre teba mam medicinufero_zezina napísal:Preco sa snaziv vnutit niekomu tvoj nazor? Ja som tiez hral F1 , F2, a F3 sa mi strasne zapacila, ine prevedenie ( FPS s prvkami RPG) a hra sa mi strasne paci, sice chce to este nejake tie patche a MOD-y ale hra je fak t fakt super... jedine co mi na tom vadi je ze mi to pada o 306
Fallout 3
Preto lebo som zarity fallouter kua.fero_zezina napísal:Preco sa snaziv vnutit niekomu tvoj nazor? Ja som tiez hral F1 , F2, a F3 sa mi strasne zapacila, ine prevedenie ( FPS s prvkami RPG) a hra sa mi strasne paci, sice chce to este nejake tie patche a MOD-y ale hra je fak t fakt super... jedine co mi na tom vadi je ze mi to pada o 306
-
Peter_Retep
VIP
da sa na to ist but logicky alebo bezhlavym klikanim
ta druha moznost: kedze mas 4 pokusy tak si vyber prvu moznost, ak je zla tak dalsiu a ked je aj tretia moznost tiez zla zavries teminal
znova ho zapnes a mas zase 4 pokusy, z ktorych 3 mozes pouzit na tipovanie
opakujes tipovanie maximalne 3 slov kym jedno z nich nie je spravne
ta druha moznost: kedze mas 4 pokusy tak si vyber prvu moznost, ak je zla tak dalsiu a ked je aj tretia moznost tiez zla zavries teminal
znova ho zapnes a mas zase 4 pokusy, z ktorych 3 mozes pouzit na tipovanie
opakujes tipovanie maximalne 3 slov kym jedno z nich nie je spravne
-
blahblahblah
Amateur
ak uhádneš 1 písmeno z hesla, druhé dáš slovo, ktoré je celkom odlišné...ak uhádneš viac písmen, dáš slovo, ktoré obsahuje totožné písmená s tým, ktoré si dal ako prvé
údajne ak klikneš na () [] {} alebo <> hoci aj s nejakými znakmi vnútri, tak to zresetuje počet pokus
ale neviem načo, systematicky to robiť chvíľu trvá a jednoducho hádať 3x, vypnúť terminál, zapnúť a znovu hádať trvá časovo asi tak isto dlho...
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2009, 13:55 )
údajne ak klikneš na () [] {} alebo <> hoci aj s nejakými znakmi vnútri, tak to zresetuje počet pokus
ale neviem načo, systematicky to robiť chvíľu trvá a jednoducho hádať 3x, vypnúť terminál, zapnúť a znovu hádať trvá časovo asi tak isto dlho...
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2009, 13:55 )
mne to tiež padalo, nemôže to byť spôsobené codecmi od k-lite? prípadne treba zablokovať fallout3 vo ffdshow...ja som preinštaloval codec na CCCP, dal preč k-lite a už mi to nikdy nepadlo.fero_zezina napísal:Preco sa snaziv vnutit niekomu tvoj nazor? Ja som tiez hral F1 , F2, a F3 sa mi strasne zapacila, ine prevedenie ( FPS s prvkami RPG) a hra sa mi strasne paci, sice chce to este nejake tie patche a MOD-y ale hra je fak t fakt super... jedine co mi na tom vadi je ze mi to pada o 306
tomu ver, ze z toho mali lepsi pocit, ako ked sa hrali na ramba. Vtedy musis kruto premyslat, ake moznosti v dialogu zvolit, aby si to obkecal. Ale prave rozmyslanie u hier je mnohym cudzie 
.. btw neviem neviem, ci je mozne fallout 2 prejst bez vystrelu - jedine s riadne nadupanym skillom zbrani na blizko.
.. btw neviem neviem, ci je mozne fallout 2 prejst bez vystrelu - jedine s riadne nadupanym skillom zbrani na blizko.
Nema niekto cestinu do fallout 3 ?? ... ja som cosi nasiel tu http://www.fallout-3.cz/cestina/ .. ale je tam toho niejak strasne vela 200MB party na rapide uff
.. to sa mi nezda, to bude asi aj cesky dabing alebo co nie ?? .. mne by stacilo cisto texty menu a tak .. nema niekto ??
-
blahblahblah
Amateur
som si takmer istý, že to budú len titulky...keby šlo o iný dabing, bolo by to asi fallout - voices.bsa alebo také čosi...nehovoriac o tom, že predabovať to more hovoreného slova by sa asi málokto obťažoval, česká lokalizácia je tuším tiež len s českými titulkami, takže ide v podstate len o náhradu orig. textures.bsa súboru, preto je to asi také veľkéslavo120 napísal:Nema niekto cestinu do fallout 3 ?? ... ja som cosi nasiel tu http://www.fallout-3.cz/cestina/ .. ale je tam toho niejak strasne vela 200MB party na rapide uff.. to sa mi nezda, to bude asi aj cesky dabing alebo co nie ?? .. mne by stacilo cisto texty menu a tak .. nema niekto ??
...uff:D tak to potom mam co robit kym si to vychutnam poriadne kedze moja anglictina ma znacne medzeryblahblahblah napísal:som si takmer istý, že to budú len titulky...keby šlo o iný dabing, bolo by to asi fallout - voices.bsa alebo také čosi...nehovoriac o tom, že predabovať to more hovoreného slova by sa asi málokto obťažoval, česká lokalizácia je tuším tiež len s českými titulkami, takže ide v podstate len o náhradu orig. textures.bsa súboru, preto je to asi také veľké
...s hrou inac plne spokojny, pohltila ma a zatial padla "iba" raz tak dufam ze to moc blbnut nebude...
-
blahblahblah
Amateur
Ak si ešte neprešiel Waters of Life čo je časť main questu, tak sa tam nedostaneš, lebo je tam veľká zatvorená železná brána...ak prejdeš ten quest, vylezieš z kanálu hneď oproti vchodu a brána sa otvorí a môžeš vojsť. Hrať bez spraveného Waters of Life sa ani neoplatí...vtedy sa totiž objavia vojaci Enklávy...a tým pádom aj tony armorov a energy weaponsP3PoX napísal:Neviete mi poradit ako sa dostanem do Citadely? viem kde je na mape ale neviem sa ku nej dostat, vsade su ruiny...
zavretá bránka vyzerá takto asi
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
HELP ludia . Nainstaloval som datadisk Broken Steel a neviem co s nim. Dam si poslednu misiu v tej cisticke, zadam kod, padnem k zemi a nabehne zaverecne video. Potom ide napis Two weeks later, a zobudim sa . LENZE stale len lezim a nemozem sa pohnut. Vobec nic sa nedeje, len tam tak lezim. Neviete niekto co mam urobit ?
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Cawte chlapci, mam jeden problem. Nainstaloval som si hru v pohode. Ziadne komplikacie. Crackol som. Spustil som launcher, dal play a nazaciatku v pohode Please Stand By a koniec, hra sa mi vzdy vypne a neide mi ani patchnut...Proste len please standy by a potom Fallout3.exe is not working... pls HELP

crackom to nieje...
crackom to nieje...