zrusenie banu
zrusenie banu
ahojte všetci už dosť dlho asi 4 roky hrám na jednom nemenovanom serveri cs source a mam ten server rad ale aj na dobrych serveroch su niekedy nie najpriatelskejsi ludia a problem je v tom ze som si chcel pomoct ukazovatelom ranku ,pingu ,atp. myslel som ze je to obycajna aplikacia ktora hre neuskodi ale mne uskodila tim ze som pre nu dostal pernament verte mi na tomto serveri hram 4 roky cheatysom maval ked som bol maly 8-9 rokov takze mi zalezi na tom aby som dostal unban problem je v tom ze hlavni admin bere to ze som si priznal zapnutie niakej aplikacie ako cheat a to ze som to priznal je drzost podla mna uprimnost ale neham tak
tak by som vas poprosil o navod ako by som si ho mohol (ban)zrusit sam
chlapci vravia ze staci reset modemu lebo mam stabilnu ip ale to mi tiez nepomohlo Ďakujem
tak by som vas poprosil o navod ako by som si ho mohol (ban)zrusit sam
chlapci vravia ze staci reset modemu lebo mam stabilnu ip ale to mi tiez nepomohlo Ďakujem
-
vladenko007
VIP
moja chyba:mne sa meni ip-cka ale aj meno som skusal aj ip ale na ich stranke mi pise vsetko IP,STEAM ID(mam non steam tak to je asi sprostost )A MENO a ta aplikacia uz v mojom pocitaci neni ale viem ze to malo zobrazovat ping,rate,skill,demage ,proste nieco co som hladal na serveri co neukazuju demagea a volalo sa to ****** tak ja uz ozaj neviem co mam robit
a este jedna vzdy ked zmenim aj ip aj meno tak v banliste napise pekne meno sktorym som sa prihlasoval neviem ci sa aj na non steame neda zmenit meno alebo ci netreba zmenit aj ip pocitaca
a este jedna vzdy ked zmenim aj ip aj meno tak v banliste napise pekne meno sktorym som sa prihlasoval neviem ci sa aj na non steame neda zmenit meno alebo ci netreba zmenit aj ip pocitaca
to co som vam pisal mal byt ukazovatel a nie chat tak potom nvm ale tipek na fore pisal ze to je to co hladam nie tu sa mi zda ze to bolo na warmacher ale aj tak poradteDunlop napísal:****** je multicheat, žiadny ukazovatel damage a podobneje mi luto, toto ti admini neprepačia, a ani sa im nedivim...
diiiiik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nazov toho programu som radsej zmazal, pretoze by som bol nerad, keby sa taketo veci skusali, nie to este na nasom CSku. Ak si zadas nazov toho programu do Googlu, tak hned v prvom odkaze najdes, ze je to WH, SH, AB, ESP...
Tvoj ban je urcite opraveny a je dobre, ze ludia ako ty dostavaju ban. Ak chces hrat, tak hraj fer a bez cheatov. Ja na ich mieste, tak ti unban nedam.
Tvoj ban je urcite opraveny a je dobre, ze ludia ako ty dostavaju ban. Ak chces hrat, tak hraj fer a bez cheatov. Ja na ich mieste, tak ti unban nedam.
keby som cheatoval tak sem ani nepisem mam uz dost rokov na to aby som hral fer a niesom ani lama takze mi cheaty netreba pretoze moje skore vedsinou byva prve v tabulke a ak by si cchcel vediet a ked nie tak nie hladal som tu pomoc pretoze som mylsle ze forum je na dizkusie a normalny ludia poradiahojko napísal:Nazov toho programu som radsej zmazal, pretoze by som bol nerad, keby sa taketo veci skusali, nie to este na nasom CSku. Ak si zadas nazov toho programu do Googlu, tak hned v prvom odkaze najdes, ze je to WH, SH, AB, ESP...
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2009, 13:58 )
a este jedna na tom serveri hraju dost akoze dobry ludia a skileri takkze keby som cheater tak sa na t ........ a idme hrat na druhy tak uvazuj a druha vec je ta ze keby sa to stalo tebe by som chcel vidiet ako bi si sa zatvaril
by si mi dal ban na cele forum len preto ze som ti povedal ze si to zasluzis ?