USB predlzovacka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SkylineTuner
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

USB predlzovacka

Príspevok od používateľa SkylineTuner »

mam USB kluc Kingston Data Traveler Mini Slim 16GB a ked ho chcem k PC pripojit cez predlzovacku tak mi vypise ze nastala pri instalaci nejaka chyba a zariadenie mozno nebude spravne pracovat a ani nepracuje lebo ho vobec nerozozna, ale ked ho pripojim priamo tak funguje, ide mi o to ze mam tie porty vzadu a je to tam dost nepristupne, takze su nejake rozne typy predlzovaciek alebo ako? ...btw robi to skoro pri vsetkych klucoch, avsak MP3ka a fotak sa daju pripojit normalne
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

tak toto sa deje aj mne...by ma tiez zaujimalo ako to vyriesit ..
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

pokial je to predlžovačka ktorú vyrobili šikmookí kamaráti z Azie za 90centov, tak sa nečuduj väčšinou ich rozpoznáš tak, že su to strašne tenké a mäkké káble, prípadne može bit niekde zlý kontakt.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no abo to tam skratuje napr koncovka nesedi priamo kontakt na kontakt :-) fakt skus daky kvalitnejsi kabel
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

nooo, ja mam napriklad SIGMU...normalne v pc shope kupene tak nevim...
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Jednoznacne pouzit kvalitnu predlzovacku, ktoru clovek zbada hned a to hrubkou a pevnoztou kabla. Prikladom je moj externy HDD od WD. Vyborne a rychlo funguje s prilozenym cca 25cm kablom. Ked pouzijem dlhsi okolo 1m, alebo ze je pomerne tenky, tak disk nenajde, alebo Windows vyhlasuje chyby o kumunikacii. Takisto, ak mam pouzit predlzovak, tak ho radsej zapojit zozadu priamo na dosku. Na prednom paneli skrinky tiez niekedy vyhadzuje chybove hlasky, alebo nenajde zariadenie.
SkylineTuner
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SkylineTuner »

no mali ste zrejme pravdu, som skusil kamaratovu a cez nu to ide :) ... ta moja bola pri mp3ke je to taka bielohneda a ta jeho taka priehladna, ze tam vidno tie kable, tak pojdem kupit asi tu teda...
Napísať odpoveď