Garmin mapy
Garmin mapy
Prosim ma problem naistaloval som si na mobil nokia 5800 tuto navigaciu podla navodu ale neviem mi nacitat slovensku mapu mam ju v priecinku Garmin/voice a ked to spustim tak neukazuje ziadnu mapy pls poradte mi ako nato alebo hodte mi sem aj nejaku inu mapu slovenak dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade si precitaj pravidla fora, ktore platia na fore. Toto je diskusne forum, nie warez forum, takze ziadosti o ine mapy ries niekde inde.
Neviem preco si sa rozhodol pre Garmin, ked bolo zistene, ze Garmin vybija bateriu aj ked nie je zapnuty, pretoze na pozadi bezi jeho proces. Mozno to bolo v novych verziach uz opravene, ale este nedavno tomu tak bolo. Pokial ide o tvoj problem, hoci nepoznam Garmin a slozenie suborov a adresarov, no myslim si, ze Voices su zvuky, takze tam patri mozno tak slovensky jazyk, aby ti navigacia rozpravala po slovensky, mapa bude patrit niekde inde.
Neviem preco si sa rozhodol pre Garmin, ked bolo zistene, ze Garmin vybija bateriu aj ked nie je zapnuty, pretoze na pozadi bezi jeho proces. Mozno to bolo v novych verziach uz opravene, ale este nedavno tomu tak bolo. Pokial ide o tvoj problem, hoci nepoznam Garmin a slozenie suborov a adresarov, no myslim si, ze Voices su zvuky, takze tam patri mozno tak slovensky jazyk, aby ti navigacia rozpravala po slovensky, mapa bude patrit niekde inde.