mam taky problem, ze mam net cez router aa pravdepodobne budem mat v routri nieco zle nastavene...na PC ide v pohode, len na NB raz ide, potom nie..vyberiem na chvilu sietovy kabel, dam naspat a asi dalsiu polhodinu ide a potom zas..robi mi to uz odvtedy, odkedy som ho nainstaloval.....teraz v poslednom case mi len pise: Nacitavanie sietovej adresy a potom vypise ze obmedzene alebo ziadne pripojenie...neviete cim to moze byt? diky
v nastaveniach routra nedaj autochanel ale daj pevny daky a nastav nech ho vobec nemeni lebo ja osm mal auto a menit kazdych 30min a to iste mi to robilo
neviem kde to najdem....vzdy mi len pise Nacitavanie sietovej adresy a potom mi to obmedzene napise a da mi nejaku cudnu IP....a v nastaveniach routra mi pri PC pise pri Remaining time: Forever a pri NB raz Forever, potom o chvilu tam plynie cas, potom zas sa to vrati a tak vzdy dookola.
tomasso: Mas nastaveny router na DHCP pridelovanie??? Ak nie, tak to nastav, pripadne skus zadat rucne IP adresu na notebooku aj PC v rozsahu + zadaj DNS servre.