cawte ake hry by sa mi sputili aspon na strednych detailoch aby to nejak vyzeralo na Celeron 2,8, 1GB ram a radeon x1650pro... uz nemam co hrat tak by som si nieco rad zahral ale zbytocne stahovat nechcem a tie minimalne poziadavky co su uvedene hrach klamu
ryder napísal:cawte ake hry by sa mi sputili aspon na strednych detailoch aby to nejak vyzeralo na Celeron 2,8, 1GB ram a radeon x1650pro... uz nemam co hrat tak by som si nieco rad zahral ale zbytocne stahovat nechcem a tie minimalne poziadavky co su uvedene hrach klamu
teraz nove borderlands maju pomerne dost nizke hw poziadavky...mne to na mojom pc slo na full detaily a to uz ma 3 roky tak tebe na nejake stredne by to snad islo...a k tomu je to pecka
starý dobrý Counter Strike popripade NFS Underground 2 a nižšie diely... Call of Duty 1 možno aj 2... Far Cry... Return to castle Wolfenstein...Battle of the Midleearth 2...
ryder napísal:moze byt aj nieco novsie lebo nfs mi islo most wanted skoro na plne detaily aj carbon.. ostatne mi sekali a tiez aj cod 4 mi slusne isiel
ak ti COD siel pekne tak ti pojde pekne aj 2ka a pravdepodobne ti pojde aj coskora MW2-ka Half Life 2 by ti mohlo ist, no neviem ti povedat Unreal Tournament 2004...Mozno aj nejaky ten Splinter cell