Ako to urobili ze v Jacksonovych remixoch zostal len hlas??

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako to urobili ze v Jacksonovych remixoch zostal len hlas??

Príspevok od používateľa r3mus »

Dobre, mozno som prave zalozil najdebilnejsiu temu na svete. Bol som v presvedceni ze neni mozne vynat hlas z pesnicky. Teda ide to ale vysledok je mierne povedane hrozny :? Kvalita zvuku jak 32kbps a o tych posunoch vo vyskach ani nehovorim. Preto som myslel ze urobit karaoke piesen je mozne len jej znovu nahranim s kapelou a bez hlasu. Teraz ma zarazilo ked som pocul gabryho ako mixoval jacksona na http://www.youtube.com/watch?v=FdJPVN3ddJI a pritom z povodnej pesnicky zostal len hlas. Vazne nechapem ako je to mozne a neviem o tom ze by MJ zanechal nejake karaoke verzie svojich piesni, pripadne ciste hlasove nahravky...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nie som žiadny hudobník.. ale podľa mňa sa v hudobných štúdiách nahráva hlas zvlášť a až potom sa zmixuje do pesničky. Nie? Čiže dotyčný sa možno dostal k originálnym nahrávkam priamo zo štúdia. Alebo možno Jackson nahral hlas aj pomimo. Že Ty o tom nevieš ešte nemusí znamenať, že také niečo neexistuje.

;)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hh dokonca sa nahrava tak ze kazdy hudobny nastroj zvlast :-) a ked si zoberes majklovu hudbu tak na 99% to bolo nahrane mimo kedze tam ma dost elektro prvkov :-) taktiez upravit hlas neni zlozite :-)
spirki
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spirki »

Nielen hlas ale každý nástroj sa nahráva na samostatnú stopu. Takýto multitrack, kde sú všetky nástroje samostatne ešte nezmixované dokopy sa dá kúpiť aj od Jacksona, stojí 10 libier skladba. Pri troche hľadania sa dá nájsť toho viac.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

a nielen nastroj, ale aj jednotlive pasaže daneho nastroja zvlašť :lol: (intro zvlašt, refren zvlašt, solo zvlašť...).
Proste mali hlasovú stopu, a s podmazm si mohli robiť čo len chceli :)
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dikz za snahu ale okrem spirkiho mi nikto nepovedal nic nove co by som uz nevedel. prave preto by ma zaujimalo kde sa daju zohnat takto nahrate skladby :) aj ked pocitam ze to bude nieco ako s dabingom a obycajnemu clovekovi nepristupne :?
spirki
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spirki »

tak vzdy môžeš skúsiť aj iné cesty ako torrenty alebo warez fóra, tam niečo nájdeš, ako som povedal Jackson sa dá aj kúpiť a to mi našlo ako prvý odkaz v googli na "jackson multitrack", takže bude zrejme viac interpretov, alebo skús hľadať ...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

spirki napísal:tak vzdy môžeš skúsiť aj iné cesty ako torrenty alebo warez fóra, tam niečo nájdeš, ako som povedal Jackson sa dá aj kúpiť a to mi našlo ako prvý odkaz v googli na "jackson multitrack", takže bude zrejme viac interpretov, alebo skús hľadať ...
ok sice si mi moc nepomohol ale aspon si ma naviedol na cestu, posielam K+ dikz :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Existuje program, ktorý dokáže z niektorých pesničiek odstrániť spev - čiže ti ostane iba karaoke podmaz. Volá sa tuším "karaoke it" alebo nejako podobne.
Skúšal som ho na stužkovu, keď sme potrebovali karaoke a fungoval :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Poradím ti...

Tu je veľký zoznam originál mastertrackov (teda komplet song, rozdelený do jednotlivých stôp). Niektoré sú originály, niektoré z guitar hero. treba skusiť :)
http://www.guitarblast.com/showthread.p ... 365&page=9
niektoré sú už zmazané, treba hladať...

Na otvorenie potrebuješ malý program audacity (freeware). Tak si už jednoducho odstrániš všetky stopy, a necháš len tú ktorú potrebuješ (trebars spev) a exportneš ako mp3... :wink:
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hej dikz dunlop, kopec linkov nefunguje ale prehrabavam sa tym a posielam k+ :)
Napísať odpoveď