otazocka: vyber v banke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
fruterro
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

otazocka: vyber v banke

Príspevok od používateľa fruterro »

hey, vedel by niekto poradit ci je mozne pri START Konte (VUB banka) priamo vyberat z uctu hotovost v pobocke?
Ide oto ze momentalne nemam kartu, takze nemozem cez bankomat ale slo by to cez cislo uctu a obciansky priamo unich v pokladni?

len preto sa pytam, ze tam nechcem prist ako panko a budu sa tam namna pozerat ako na debilka, ze co chcem (lebo to maju vo zvyku), takze ak niekto ma skusenost nech pls poradi

dikec
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Malo by to tak byt. Tak ako je mozne tak vlozit, malo by byt mozne aj vybrat. :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

samozrejme, len si za to zaplatis troska viac ako keby to bol vyber z bankomatu
Reanimated
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reanimated »

Ja len doplnim - ano je to mozne, je bankovy ucet ako kazdy iny, ale tym ze sa vyzaduje praca uradnika, je tam za to poplatok. naposledy to bolo 15 Sk, lenze vyber priamo v banke som robil pred 3 rokmi, takze momentalnu sumu neviem. Prakticky vzdy, ked pracujes so svojim uctom v spolupraci s bankovym uradnikom, je tam poplatok (de facto paltis toho uradnika). To je vyhoda internet bankingu.
Navyse dnes presiel parlamentom zakon ktory upravuje bankove sluzby a okrem ineho aj niektore poplatky. Uvedenie do rpaxe vsak ma trvat 3 mesiace, takze v dohladnej dobe to klienti bank neucitia.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Reanimated napísal:naposledy to bolo 15 Sk, lenze vyber priamo v banke som robil pred 3 rokmi, takze momentalnu sumu neviem.
Pri bežnom účte to tuším je to 1,66€ pri výbere do 300 tisíc korún, potom je to tuším 2,49€ pri vyšších sumách... Start konto ako kvázištudentský účet možno bude zvýhodnený. V každom prípade díky za internet banking :modlenie:
Napísať odpoveď