zdravim chcem sa spitat preco mi nezobrazuje poriadne stranku v mozille ale v ie to zobrazi ako ma ..viem ze su tam nejake tie rozdiely zobrazenia ale aby mi to nezobrazovalo vobec je uz podla mna vela...neviem kde je chyba ..mozete si to pozret na
Chce tym povedat asi tolko, ze mas nastavene take kodovanie, ktoremu Opera a MF nerozumie, ekxplorer asi ano, kedze na nom to ide. Skusal som sa hrat s tym tvojim dokumentom. Mne sa zdalo, ze tam mas chybu niekde v tom CSS, ale nemohol som to vyskusat, nakolko to mas mapovane niekde na svoj disk alebo ftp.
no dako som to ulozil ako ANSI aa fici to ako tak..bo v mf to stale poriadne nezobrazuje ten iframe...tak skuste ci vam to pojde teraz..dik ..a pspad uz pouzivam ale tiez tam neni vela tych druhov kodenia stranky..mne tam zobrazuje len tie odlevky UTF 16 a to LE a BE ci ako ..ale cisto 16 tam neni...ani ansi ..neviem ci sa to tam da kdesi nastavit
..dalej sa chcem spytat ako spravim take prepojenie casti stranky aby mi ostala ta horna cast s obrazkom a menu stale tam kde je a ta dolna kde mam teraz ten iframe sa menila a otvorila sa tam stranka na ktorej odkaz kliknem v menu...chcem to spravit bez toho iframe totiz ak sa to da nejake jednoducho ..thx
fuuu daj pokoj...no sak ja to dako pokodim este..a aj tak jej to budem radsej v IE ukazovat a ak bude chciet aj v inom prehliadaci tak jej poviem ze to fico len tam a bude pohoda