Dragon Age: Origins

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Takze mi chces nahovorit, ze hras zakupenu verziu?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

KoCi sa spamätaj prosím Ťa. Každú hru čo výjde tak normálny človek najskôr hrá pirátsku, ak náhodou nie je originál skôr a keď sa mu lúbi, tak si ju kúpi. Povedz mi jeden jediný dôvod kupovať nejaký prepadák ako Two Worlds a tejto hre podobné tituly. Mám doma vyše 50 originálnych titulov [len PC] a z toho je drvivá väčšina zabalená. Domysli si prečo...

A určite si čítal závery nfočiek niektorých scénových rlsov. "If You like this game, buy it, developers deserve it". čo znamená "if You find this game shitty, delete it and don't buy it". To hovorí za všetko. Prečo by mali ľudia podporovať kktov ako je Uwe Boll a jemu podobných, keď robia brak?

Ak firma nespraví prvý titul dobrý [nemusí mať super grafiku, ani technické spracovanie, ide o hrateľnosť a príbeh povedzme] tak je malá pravdepodobnosť že ďalšie tituly budú za niečo stáť. Tvorba hier je väčšinou o nadaných ľudoch v rámci firiem. Nevidím dôvod v tom podporovať zlých umelcov, čo produkujú tuctové veci, ktoré nikoho nebavia. Je to ako keby si platil za hudbu, ktorú nepočúvaš, ale náhodou si ju niekde vypočuješ...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

OT: Neviete !zas! ci bude nejaky release od Reloaded alebo inej grupy ci si zhanat release od Skidrowu? :P
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

je mi jedno, uz taham rychlo... hned... nech mam... nech hram... waaaaaa :D
KoCi
Darca
Darca

Uplink - ja sa mam spamatat? Povazovat niekoho, kto si hry nestahuje a nepali, za nenormalneho (logicka dedukcia z toho co a ako si to napisal), uz vyzaduje urcity stupen abnormality. Ludi, ktori hru upiratia, len aby ju pred kupou skusili, je stale vyrazna mensina, takze tymto by som velmi neargumentoval. Skor su ludia, ktori hru upiratia so zamienkou "ak bude dobra, tak to kupim" no hru prejdu a povedia si "naco to kupovat, vsak uz som to presiel". Nezavisle od toho, ako bola dobra. Ze sa radis k svetlym vynimkam, sluzi len ku tvojej cti, nijako to neospravedlnuje pocinanie zvysku.

Ku tejto hre mam vybudovany obrovsky respekt, ocakavam ju uz roky (ohlasena bola v 2005 ci nebodaj 2004?) a vsetko hovori o tom, ze sa jedna o fakt jeden z mala ozaj kvalitnych titulov. U takychto hier ma dokaze doslova tyrat kazdy screenshot, kazde video, kazda informacia pred samotnym vyjdenim, kedy to uz mam v ruke. Tym ze nepiratim (vlastne skor zo zasady, nez aby to malo nejake logicke vysvetlenie), tak aj keby hra unikla mesiac dopredu, odolam. Ale v takom pripade povazujem vsetku diskusiu piratov za strasnu provokaciu. Tu je toho jasny priklad.

Ku zvysku prispevku - ak som o hre presvedceny na zaklade dostupnych info, ze sa jedna o narez, kupujem. Ak o tom presvedceny nie som, pockam si na ohlas sirsej verejnosti - tym nemam namysli exkluzivne skreslene recenzie pred samotnym vydanim hry. Alebo patris k ludom, ktori musia hrat vsetko co prave vyjde? Tak ja nie - vlastne, vsak si sam naznacil ze nie som normalny.

//rochedo - hm, tym si chcel napisat, ze v takom pripade ma to nema co provokovat, alebo sa nejakym sposobom dotykat? Ci to bol len taky slepy vystrel do prazdna...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

sorry mozno pre teba je to srdcovka pre ineho len dalsia obycajna hra ktoru si moze stiahnut...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

aviceN napísal:OT: Neviete !zas! ci bude nejaky release od Reloaded alebo inej grupy ci si zhanat release od Skidrowu? :P
vonku je tak isto aj CLONEDVD verzia, kde len budes postupovat podla prilozeneho navodu - velmi easy pre tuto hru
pokial bola grupa Skidrow dosledna tak ziadna ina grupa tento rls vydavat znova nebude
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

Toto je mojá prvá hra, ktorú som si kúpil bez toho, aby som najprv neodskúšal piratsku verziu, tak dúfam, že sa nesklamem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ak sa Ti páčila séria Baldurs Gate, Neverwinter Nights, Icewindale, Planescape Torment a vôbec všetko čo je AD&D svet poprípade iná RGP robená v Infinity engine, tak sa určite nesklameš. Len z úvodu je jasné že je to "Baldurs Gatovina" s novými nápadmi :) a po pár hodinách hrania sa v tom aj utvrdíš. Avšak chce to viac času hrať takúto hru. Nepatrí zrovna k najlahším, nie len čo sa týka obtiažnosti, ale aj pochopenia príbehu...
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

KoCi napísal: Ku zvysku prispevku - ak som o hre presvedceny na zaklade dostupnych info, ze sa jedna o narez, kupujem. Ak o tom presvedceny nie som, pockam si na ohlas sirsej verejnosti - tym nemam namysli exkluzivne skreslene recenzie pred samotnym vydanim hry.
pokial si RPG pozitivny hrac, a pacila sa ti seria Baldur's Gate, kup, je tam vsetko, pasce, questy, pauzovanie boja, sice trochu ine pravidla sveta (uz nie AD&D, ale povedzme si pravdu, od tej cca 3tej serie su AD&D pravidla divne a pre masovy trh trosku komplikovane, hoci nastavenia DA co sa tyka spravanie postav a taktiky idu hlbsie). a je tam aj interakcia medzi postavami, co je uplne super, na hrade som vcera s Alistairom vykecaval asi 20 minut (nesrandujem, vsetky rozhovory su perfektne nadabovane a rozpravane takze je co sledovat a aj citat)

sam mam piratsku verziu, viem vsak ze akonahle pride do obchodov tak ju beriem (nakupujem radsej v kamennych obchodoch)

u mna No.1 RPG za poslednych 5 rokov
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

tiez som si ju zakupil :P fifty juro zberatelska este na komiks salone, sice je pravda ze som ju predtym taku hodku cca mozno viac hral, ale aj keby som sa len na to pozeral by som nevahal :/

// heh akurat mi dnes volali ze ma to caka na heydukovej :P hell yea
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

==BACHA SPOILER==

Nahodou neviete ako sa dostat do vlcieho doupete ked ste u dalskych elfov ? Pretoze, ked pridem ku dveram, pise, ze ich vlkodlaci z druhej strany zabarikadovali. A inu cestu som tam nenasiel(som sa dostal aj ta tie dvere kde ste museli nabrat vodu do dzbanu, polozit na oltar, pomodlit, odpit a zbytok vody vratit do jazierka...

diky za help
Jake
Light Professional
Light Professional

u elfov este niesom, robim to poradim ludia magovia trpaslici a elfov si neham na koniec, cize uz iba trpaslikov a ak sa tam dostanem tak skusim pomoct..
KoCi
Darca
Darca

wayne napísal:pokial si RPG pozitivny hrac, a pacila sa ti seria Baldur's Gate, kup...
Nakolko je to hra ktoru vyckavam od jej ohlasenia (tusim rok 2004/2005), a hltam o nej kazdu omrvinu, tak asi neprekvapi ze to mam zberatelsku nejaky ten piatok predobjednanu. Dany odstavec, na ktory si reagoval, bol mysleny vseobecne, nie konkretne pre tuto hru ;)
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

KoCi napísal:Nakolko je to hra ktoru vyckavam od jej ohlasenia (tusim rok 2004/2005), a hltam o nej kazdu omrvinu, tak asi neprekvapi ze to mam zberatelsku nejaky ten piatok predobjednanu. Dany odstavec, na ktory si reagoval, bol mysleny vseobecne, nie konkretne pre tuto hru ;)
Chapem, lenze rec je o tomto konkretnom titule :) V tvojom pripade, ako je zjavne nie je co riesit, uz si len vychutnat herny zazitok ;)
lukas1991
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukas1991 »

cau lidi mam problem s jednim ukolem sem u Zkousky Ohne a u dosel sem za k jednomu mostu kde okolo sou tlacitka na zemi a na to si musite stoupat aby se vam most postavil kdo to hrál tak ív so myslim ale porad mi to nejak nejde ¨dostanu se do pulky ale 3desticku proste nwm jak prejit , byl uz tam nekdo??
KoCi
Darca
Darca

sakra ludia, viete este chvilku pockat nech sa to dostane aj ku mne (tj piatok), nech nepoznam questy predtym, ako to zacnem hrat? Najlepsie by bolo, keby ste to aj tak oznacovali VELKYM SLOVOM SPOILER

vrela vdaka :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Ak by niekto nevedel prejst ten hlavolam v skuske ohnom, napiste mi PMku, uz som to raz pisal tak vam to mozem rozposlat ak chcete...
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

Cawte potreboval by som pomoc mam origo hru a mam stiahnuteho aj DLC STONE PRISONER neviete mi poradit ako ho zohnat alebo v akej casti mapy ??? mozte poslat aj spravu
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

velmi chytlava dobra hra skoda ze ju moj pocitac neutiahne. na istrocone sme ju hrali vyse 5 hodin :)
Napísať odpoveď