I: rozne HDD
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
I: rozne HDD
kupil by som hlavne nefuncne hdd
zatial len informacne
ponukajte aj s cenou
aj vacsie mnozstvo
zatial len informacne
ponukajte aj s cenou
aj vacsie mnozstvo
-
typek61
Darca
ja mam 120 GB je to maxtor ata.a chcel by som sa spytat ci nemas nahodou dosku na to
tu je moj post
http://www.hojko.com/post1288182.html#1288182
alebo to len tak tie hdd beries hmm ci opravujes?diki za odpoved
http://www.hojko.com/post1288182.html#1288182
alebo to len tak tie hdd beries hmm ci opravujes?diki za odpoved
-
cORP.
Addict
no mohol si skorej spomenut by som ti doniesol volaco do senca
mam doma dva 40gb disky ,jeden je wd funkcny + druhy je seagate 7200 otackovy tiez plne funkcny , dalej myslim 1gb pioneer a nasiel by som podobne velky este jeden ,ceny ? fuu tak toto je velmi vazne hodnotenie ,za ten gigovy ?
nemam poznatok ci ma vadne alebo nema vadne sektory ale myslim ze fical na nom slusne system ,
inak ak by si chcel mam doma komplet jedno pc funkcne a je na nom win xp to dam za symbolicku cenu je tam pentium 2 350mhz 384mb sdram ,6.4gb plne funkcny disk , je to znackove pc ibm p300 ?
sorac ale ceny teraz nestretil lebo fakt netusim ,lebo sa ponahlam prec mozno po rozhovore sa mozme dohodnut
inak ak by si chcel mam doma komplet jedno pc funkcne a je na nom win xp to dam za symbolicku cenu je tam pentium 2 350mhz 384mb sdram ,6.4gb plne funkcny disk , je to znackove pc ibm p300 ?
sorac ale ceny teraz nestretil lebo fakt netusim ,lebo sa ponahlam prec mozno po rozhovore sa mozme dohodnut
pridávam ešte nejake 2 disky , 350MB plne funkčne...... cena..... 6€ za komplet všetko, čiže 8diskov za 6€virus64 napísal:nekde mi doma ležia nejake stare disky
* 250MB - 2x - jeden z nich ma vadne sektory
* 130MB -1x - plne funkčny
* 1GB - 1x - má kopec vadných sektorov-použit sa dá len cca 800MB
* 1.7GB - 1x - plne funkčný
* nejaky neznámi...... ani PC ho nedetekuje
ceny...čo je viem...za všetko 5,49€