Neviem,co som cital tak niekto kontaktoval Se-support a tam im povedali ze na 100% to vezme len 2gb,4gb a viac na niektorych moze aj nemusi ist,mozu nastat problemy pri ukladani a podobne,ale vacsina s 4gb nema problem.Ako to je s 8gb neviem ale tolko az nepotrebujem.
Jerry mozno vezmem aj 1gb pokial sa do konca tyzdna neozve nik co by mal 2-4gb.
Ja mam jednu 4GB, ale asi ju nepredam. A uz vobec nie za 5 € kedze ma pred asi troma mesiacmi stala 20€ pouzivam ju ako USB kluc
// Dakujem dobrakovi za K-. Nabuduce sa aj podpis. Ja som povedal ze ju ASI nepredam a uz voobec nie za 5€, keby navrhol nejaku normalnu cenu tak by som silno pouvazoval. Toho kto mi dal K- povazujem za primitivne bojazlive decko, bye. A nabuduce sa nad sebou zamysli
Sapo napísal:Ja mam jednu 4GB, ale asi ju nepredam. A uz vobec nie za 5 € kedze ma pred asi troma mesiacmi stala 20€ pouzivam ju ako USB kluc
// Dakujem dobrakovi za K-. Nabuduce sa aj podpis. Ja som povedal ze ju ASI nepredam a uz voobec nie za 5€, keby navrhol nejaku normalnu cenu tak by som silno pouvazoval. Toho kto mi dal K- povazujem za primitivne bojazlive decko, bye. A nabuduce sa nad sebou zamysli
Ako ak si tym narazal ze som to bol ja tak trosku pouvazuj k comu by mi to bolo dobre?..a mimoto cenu za 4gb som ochotny ist na 8 + posta na polovice?