Call of Duty: Modern Warfare 2
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.gameanyone.com/game/X360/3803.html
9 misii z hry-Cliffhanger sa mi paci asi najviac ale nezdaju sa vam tie misie nejake kratke?
//ja som nepovedal ze su nudne, ale ze su kratke
9 misii z hry-Cliffhanger sa mi paci asi najviac ale nezdaju sa vam tie misie nejake kratke?
//ja som nepovedal ze su nudne, ale ze su kratke
-
Sphinx
Addict
nie nie misie su tak akurat aby nenudili ale zabavili .. a to iste je aj s celou hroou sice kratka ale o to intenzivnejsiaGeogomeogo napísal:http://www.gameanyone.com/game/X360/3803.html
Infinity Ward a Activision sa rozhodli, že PC verziu Call of Duty Modern Warfare 2 pokazia, ako sa len dá a vyzerá, že sa im to darí. V zásade už vieme:
- Hra bude za 60 dolárov, teda za cenu konzolovej verzie
- Nebude podpora dedikovaných serverov
- PC verzia nebude mať leaning (vykuknutie spoza rohu)
- PC verzia stále nie je dokončená!
- Multiplayer bude len 9 vs 9
Informácia o multiplayerovom obmedzení je čerstvá, počet hráčov sa zmenší z 32 na konzolových 18. Čo spolu s obmedzením dedikovaných serverov a absenciou možnosti vyhadzovať cheaterov nedáva PC hráčom veľa dôvodov na kúpu kvôli multiplayeryu. A dať 60 dolárov za singleplayer? Veľmi otázna stratégia Activisionu. Z nejakého záhadného dôvodu chcú zarobiť na každej predanej kópii PC hry najviac, keďže má rovnakú cenu ako konzolové verzie a tu nemusia platiť poplatky konzolovým firmám. Vyzerá to na pekne vydláždenú cestu k maximálnemu pirátstvu.
Ale nič nie je stratené, Infinity Ward a Activision majú ešte 5 dní na ďalšie znechutenie hry PC hráčom.
www.sector.sk
- Hra bude za 60 dolárov, teda za cenu konzolovej verzie
- Nebude podpora dedikovaných serverov
- PC verzia nebude mať leaning (vykuknutie spoza rohu)
- PC verzia stále nie je dokončená!
- Multiplayer bude len 9 vs 9
Informácia o multiplayerovom obmedzení je čerstvá, počet hráčov sa zmenší z 32 na konzolových 18. Čo spolu s obmedzením dedikovaných serverov a absenciou možnosti vyhadzovať cheaterov nedáva PC hráčom veľa dôvodov na kúpu kvôli multiplayeryu. A dať 60 dolárov za singleplayer? Veľmi otázna stratégia Activisionu. Z nejakého záhadného dôvodu chcú zarobiť na každej predanej kópii PC hry najviac, keďže má rovnakú cenu ako konzolové verzie a tu nemusia platiť poplatky konzolovým firmám. Vyzerá to na pekne vydláždenú cestu k maximálnemu pirátstvu.
Ale nič nie je stratené, Infinity Ward a Activision majú ešte 5 dní na ďalšie znechutenie hry PC hráčom.
www.sector.sk
-
goldenshit
Medium Expert
nebolorochedo napísal:toto uz bolo spomenute na predoslej stranke
http://www.gameexpres.sk/hra-pre-pc-cal ... -9432.html to presunuli ci co ? 
-
Fatall
Medium Star
tak toto ma definitivne odrazilo od kupi, akoze EPIC FAIL
http://www.sector.sk/files/novinky/2009 ... mgqzw3.jpg
-
Hulkm
Professional
Akurat som to cital. Nechapem co chcu dosiahnut tymto degradovanim hry. U PC hracov tak oblubena seria a takto nam to dokasluFatall napísal:tak toto ma definitivne odrazilo od kupi, akoze EPIC FAIL
-
AXO
Professional
Hold, PC hraci to pokazili sami, keby sme tolko nepiratili, tak by sa netlacili na konzoly... takze seria co zacala na PC skonci na konzolach.... mna seria cod bavi(okrem world at war, ale tu som presiel tiez), ale ak ich prestanu robit na pc, bude to skoda, ale konzolu si koli tomu urcite nekupim, pre mna nepouzitelny kus haraburdia... rad tvorim veci v ProE, 3DS, bavim sa s videom a pod.
Pojdem radsej zit svoj realny zivot.
Nove hry ma nejako moc nebavia, a co je dobre, to si kupim.
O MP som v call of duty od cias COD UO a COD 2 nezakopol, takze mi to chybat nebude. Autoheal to pokaslal u mna(odkial to prislo ?)
Podla vsetkeho to vypada, ze COD MW2 bude asi posledny hratelny cod na pc.
Pojdem radsej zit svoj realny zivot.
Nove hry ma nejako moc nebavia, a co je dobre, to si kupim.
O MP som v call of duty od cias COD UO a COD 2 nezakopol, takze mi to chybat nebude. Autoheal to pokaslal u mna(odkial to prislo ?)
Podla vsetkeho to vypada, ze COD MW2 bude asi posledny hratelny cod na pc.
-
Sphinx
Addict
na konzole je to ok na PC to totalne zkur***li to nie je mozne ako sa da tak dobra hra ..... no nic oprasil som 4ku a vyzivam sa na MP ... ale zas single je paradka ale tak radsej kvalitny MP kde sa da stravit viac casu ked sa nudite alebo je pocasie pod psa...
neskutocne pekna myslienka
neskutocne pekna myslienka
-
Geogomeogo
Light Professional
-
2janci2
Medium Professional
kokos,ved ta hra vyzerala tak nadejne...ach,IW to teda riadne posralo,ved ale preco robia take zakroky proti nam PCckarom??ved vela ludi si tu hru kupi,isto nie su stratovi...aj ja som si myslel,ze si Modern Warfare 2 kupim (a to som si doposial kupil iba jednu hru - TF 2)...no snad to je iba nejaky zly zart 
-
Hulkm
Professional
Perfektna ukazka kde je hra ocakavana a ako si to kvalitne d**ali na PC.
Porovnanie predobjednavok COD: MW2 - PC&PS3&Xbox360
Jasne ze niesu stratovi, lenze clovek je taky tvor ze ked neco da tak chce aby sa mu to 20 nasobne vratilo a tak je to so vsetkym, cudujme sa svete preco je milion vseliakych nelegalnych veci2janci2 napísal:kokos,ved ta hra vyzerala tak nadejne...ach,IW to teda riadne posralo,ved ale preco robia take zakroky proti nam PCckarom??ved vela ludi si tu hru kupi,isto nie su stratovi...aj ja som si myslel,ze si Modern Warfare 2 kupim (a to som si doposial kupil iba jednu hru - TF 2)...no snad to je iba nejaky zly zart
Ked sa tak clovek nad tym zamysli nieje sa co divit ked ty ludia ktori chcu len hravat, radsej kupia konzolu ktora je milion krat lacnejsa a aj vsetko okolo toho nez by mali kupovat PC alebo tak + ine veci.Hulkm napísal:Perfektna ukazka kde je hra ocakavana a ako si to kvalitne d**ali na PC.
Keby som bol nejaky fakt maniak na hry tiez by som to tak spravil mas potom o dost menej starosti
PS:(aj ked na tto vplyvaju aj ine faktory).
Modlím sa k tomu každý večer pred tým ako idem spaťOpak napísal:poznám viacej ľudí ktorí mali hru pred objednanú ale radšej to zrušili..
takto očakávaná hra a toto vyprodukujú..no som zvedavý na výsledný efekt...možno aspoň ten SP bude aspoň za niečo stáť