naformatovany disk

Informácie o software, ankety...
buffalobill
Novice
Novice

naformatovany disk

Príspevok od používateľa buffalobill »

nazdar,

mam notebook hp pavilion aj s licenciou na Vistu home premium.

preinstaloval som ju na XP, ale nefungovali mi ovladace, rozhodol som sa vratit k viste. Bohuzial, instalacne cd som nemal, iba cast disku z HP recovery, ktore som nevedel z xp spustit. zohnal som si teda vistu, avsak uz home basic, na ktoru nemam licenciu. pri instalacii som naformatoval disk a mam teraz nelegalnu verziu OS a neviem sa vratit k tej mojej originalnej. Je nejaka cestak ziskaniu mojej povodnej verzii? Povedzme ze by som si stiahol cez nejaku warez stranku vistu home premium cz a vlozil do nej moje licencne cislo? dalo by sa take nieco?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

No je oficiálna cesta. V HP servise sú Ti povinní obnoviť pôvodný stav disku aj s jeho systémom, pokiaľ máš na ňom nálepku a je v záruke. S tým že tam hodíš nejakú "random" inštaláciu Víst a hodíš tam svoje číslo Ti neporadím, lebo viem že niektoré licencie sú viazané ná inštaláciu [poprípade médium] a niektoré nie.

Skús zavolať hp support a spýtať sa ich že keď nainštaluješ lubovoľnú Vistu [vo svojej edícii] či to bude fičať s tým číslom. Číslo je platné, ale môže a nemusí fungovať len s tou inštaláciou, ktorú si mal v skrytej partícii.
buffalobill
Novice
Novice

Príspevok od používateľa buffalobill »

uplink napísal:No je oficiálna cesta. V HP servise sú Ti povinní obnoviť pôvodný stav disku aj s jeho systémom, pokiaľ máš na ňom nálepku a je v záruke. S tým že tam hodíš nejakú "random" inštaláciu Víst a hodíš tam svoje číslo Ti neporadím, lebo viem že niektoré licencie sú viazané ná inštaláciu [poprípade médium] a niektoré nie.

Skús zavolať hp support a spýtať sa ich že keď nainštaluješ lubovoľnú Vistu [vo svojej edícii] či to bude fičať s tým číslom. Číslo je platné, ale môže a nemusí fungovať len s tou inštaláciou, ktorú si mal v skrytej partícii.
no, moje lic. cislo nefunguje na viste home basic, to som uz skusal. Problem je, ze notasu uz skoncila zaruka, tak sa obavam ze so sluzbami HP to nebude take ruzove. Ale vyskusam zavolat infolinku hp. dik
Napísať odpoveď