Co sposobuje tu euforiu z pocuvania hlasnej hudby??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja si taktiez myslim ze in ear su skodlivejsie ako klasicke velke sluchadla.
to o tej mladezi a ich sluchadlami, skoda ze nepozeraju nato ze keby dali za sluchadla hoci aj 25 eur tak uz maju ovela vacsiu kvalitu ako ked by mali originaly k tym mobilom. Pocul som uz velmi vela sluchadiel ale po vacsine (in-ear mam na mysli) tak som na chvilku nepocul. :? Preto ich j v podstate neuznavam, ale tie drahsie hraju bozsky.
btw: trocha sa pochvalim na narodeniny (vo february) budu tieto krasky na mojich usiach http://www.pixmania.sk/sk/sk/2658781/ar ... r-dre.html :)
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

Filipito napísal:ja si taktiez myslim ze in ear su skodlivejsie ako klasicke velke sluchadla.
to o tej mladezi a ich sluchadlami, skoda ze nepozeraju nato ze keby dali za sluchadla hoci aj 25 eur tak uz maju ovela vacsiu kvalitu ako ked by mali originaly k tym mobilom. Pocul som uz velmi vela sluchadiel ale po vacsine (in-ear mam na mysli) tak som na chvilku nepocul. :? Preto ich j v podstate neuznavam, ale tie drahsie hraju bozsky.
btw: trocha sa pochvalim na narodeniny (vo february) budu tieto krasky na mojich usiach http://www.pixmania.sk/sk/sk/2658781/ar ... r-dre.html :)
keby som mal tolko penazi na to tak nevaham a tiez by som do toho investoval. lenze primarne teraz musi kupit mixpult a playeri... a musim povedat ze hrat v klube na odposluch z pioneerov bol zazitok. stale som vsak toho nazoru ze ani tie najlepsie sluchatka na svete nedokazu to co repraky. a tym by som sa chcel vratit k podstate temy lebo us ste dost OT :?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jasne ja to ani nevravim ze dokazu, ale ked je dajme tomu jedna hodina rano , tak nebudem si pustat reproduktory vsak ? tak radsej si pustim hudbu na sluchadlach :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

mi-chau napísal: Su otvorene sluchadla omnoho zdravsie, alebo sa mi skor oplati ubrat z hlasitosti?
Tak tohle me pobavilo :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

fikotek napísal:Tak tohle me pobavilo :lol:
Niekto pochopi, niekto sa zasmeje...
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

mi-chau napísal:Niekto pochopi, niekto sa zasmeje...
1) Su otvorene sluchadla omnoho zdravsie,
2) alebo sa mi skor oplati ubrat z hlasitosti?

Co mam na tom pochopit?? Vzdyt na to ti staci selsky rozum :-D
1) hlasitemu zvuku je jedno z ceho vychazi.
2) Ano vyplati se ti ubrat z hlasitosti.

prekvapive odpovedi ze??
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ked sa tu spominalo, ze in-ear su skodlive, tak asi nieje jedno z coho hlasity zvuk vychadza. :wink: Navyse, ak su 2x skodlivejsie tak radsej vymenim typ ako stiahnem hlasitost..
Napísať odpoveď