páni chcel by som sa opýtať či neviete kde sa dá auto prestriekať na chameleona prípadne kde by mi spravili na aute kamufláž a či je to vôbec povolené (kamufláž) Ďakujem
Chameleóna Ti spravia v každej lepšej lakovni a možno keby si Fero v Dolnej Maríkovej uhol trošku viac ako je zvyknutý, vylezie z lakovne leguán... Priprav si ale poriadny balík peňazí. Maskáč na aute môžeš mať, za predpokladu, že si Tvoje auto nebudú mýliť so súčasťou vojenského konvoja a že tú farbu budeš mať zapísanú v techničáku... Ale skôr ako si to dáš zapísať Ti to dáky dobrodruh podpáli...
Kibo on asi nemysli klasickeho maskaca ako maju vojenske zlozky, chce skor nieco fajnove...Liter takejto farby stoji cca 100€ takze by som nad tym pouvazoval ci ma zmysel auto striekat tak drahou farbou ked je na Slovensku dost zavistlivcov co ti ho radi prejdu klucom alebo poleju benzinom...
Jj, on myslí tú farbu chameleón čo s každého uhla keď sa pozrieš je auto inej farby. Cena za liter je 100€, tak ako píše Juicy. Skôr napíš, aké auto chceš dať takto nastriekať. Dúfam, že nie nejakú eMBečku, alebo niečo podobné.
ak by mal niekto/autor záujem o maskovací vzor na aute, tak so zápisom by problém nemal byť - jeden chalan má vzor mulitcam na trabante a pajere a v techničáku "olivová zelená" - je síce ze ČR, ale malo by to byť podobné...
Clean_Up napísal:Jj, on myslí tú farbu chameleón čo s každého uhla keď sa pozrieš je auto inej farby. Cena za liter je 100€, tak ako píše Juicy. Skôr napíš, aké auto chceš dať takto nastriekať. Dúfam, že nie nejakú eMBečku, alebo niečo podobné.
Najprv si zisti kolko litrov je potrebných na nastriekanie Civicu. Liter stojí 100€. Lacné to nebude. Neviem či sa ti to oplatí. Skôr či neskôr ti to niekto buď poškrabe, alebo nejako ináč zničí.