Pro gaming mouse

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Pro gaming mouse

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Chalani potreboval by som poradit mysku do 50 e cisto len na progaming nechem bezdrotovu a aby mala ovladace na windows 7
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Určite by som išiel do značky Razer. Stopercentne doporučujem.

Kúp si Razer DeathAdder 1800dpi a dokúpil by som k tomu podložku SteelSeries QcK
Spolu to vychádza do 50€
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

podlozku mam treba mi len misku
http://www.progamingshop.sk/razer-lache ... 26513.html

co poviete na tutu len neviem ci je anto podpora windovs 7
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Oficiálne je podporovaná, ale niekedy robí problémy pod systémom. Pri bootovaní je zamrznutý kurzor, alebo proste skáče ako chce. Ale to je ojedinelé. Defacto s myškami by 7mičky problémy mať nemali...a ak sú tak len ojedinele. Ináč prikláňam sa k Death Adderovi. Mám ho už cez rok a dačo a maximálna spokojnosť.

P.S.: Nie som pro gamer, ale len lama ;)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

uplink napísal:Oficiálne je podporovaná, ale niekedy robí problémy pod systémom. Pri bootovaní je zamrznutý kurzor, alebo proste skáče ako chce. Ale to je ojedinelé. Defacto s myškami by 7mičky problémy mať nemali...a ak sú tak len ojedinele. Ináč prikláňam sa k Death Adderovi. Mám ho už cez rok a dačo a maximálna spokojnosť.

P.S.: Nie som pro gamer, ale len lama ;)
ale pri hrani pri windovse to nerobi ? lebo co mam ja Logitech MX518 tak tam mi softver co som stiahol mi posunul kurzoz o jedno hore bez pohnutia tak nechcem ked budem kupovat razor aby sa mi toto stalo ale aby podporovaci softver fungoval .
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

pozri ja som si z pgs objednal davnejsie logitech mx518 a som s nou spokojny na vsetkych windowsoch ziadny problem ,kvalitativne su na tom lepsie ako mysky razer ktore zvyknu casto odchadzat ,mam podlozku steelseries qck a som spokojny + cena je mensia
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

To Ti neviem povedať. Bohu žiaľ sa mi to stalo len málo krát, keď som dával dokopy PC so sedmičkami, aby sa to dialo. Väčšinu času to funguje bez problémov, ale vzhľadom na "nedokončenosť" sedmičiek Ti na 100% neviem nič povedať s istotou...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

cORP. napísal:pozri ja som si z pgs objednal davnejsie logitech mx518 a som s nou spokojny na vsetkych windowsoch ziadny problem ,kvalitativne su na tom lepsie ako mysky razer ktore zvyknu casto odchadzat ,mam podlozku steelseries qck a som spokojny + cena je mensia
ja som snou ties bol spokojny 4 roky mi fakala v pohode ale teraz mi zacina blbnut prave tlacitko ked ho zmacknem a drzim abi som mal zameirene tak dakedy sa mi to automaticky odiali tak preto potrebujem inu misku

no mne ide hlavne aby som si mohol nastavit tie bocne tlacidla an tej razorke
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mam Razer Lachesis uz od septembra minuleho roku... je to brutalna myska.. pouzival som ju na starom PC pod XP aj pod Vistou a na novom taktiez pod XP a Vistou.. ani jeden problem... za cely ten rok..
ale kebyze by som si mal znovu kupovat mysku tak by to bola DeathAdder.. kvoli tomu, ze sa lepsie drzi...
ak ti ide o DPI tak to neries.. v hrach pouzivam 400-800dpi.. vo wine 1000.. kupoval som ju kvoli tomu ze ma wau 4000dpi.. nevyuzijes to.. ak chces fakt hernu mys tak DA od Razeru

Bocne tlacitka si mozes nastavit.. ale programovat v hre mozes iba dve bocne.. tie co su nad kolieskom a dalsie dve bocne nejdu..tie mozes pouzit na menenie dpi napr. alebo na menenie profilov... ale tie tlacitka by mi popravde teraz uz chybali
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Razer radsej nebudem odsudzovat. Proste mam s nou zle skusenosti. Na tvojom mieste by som siel do znacky Steelseries. Mozno Ikari od nich aj ked urcite by som pockal na Kinzu/Xai ked ich PGS naskladni. Tiez sa chystam na Kinzu. Momentalne mam MX518, celkom spokojnost ale mam pocit, ze som "downgrade-oval" ked som presiel z Ikari.

http://www.progamingshop.sk/steelseries ... 26564.html
http://www.steelseries.com/int/products ... nformation

//edit: Tak ak chces bocne buttony tak sa na Kinzu rovno vykasli. Sorry, precital som to az teraz.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja mam Razer DeathAdder a podla mna je dost dobra. Ide v pohode aj bez podlozky, pohodlne sa drzi v ruke a je presna. Co sa tyka kvality razeriek, tak mal som dve razer mysky a zatial obydve bez problemov. Popozeraj sa po myskach:

Razer DeathAdder
Microsoft IE 3
Roccat Kone
SteelSeries Ikari

Keby si mam teraz kupovat mys tak zoberiem nieco s toho.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja ti mozem odporucit tuto : http://www.progamingshop.sk/razer-proso ... -1980.html
mam ju cca rok a je to mys ktora mne vyhovuje, je biela , ma plne programovatelne tlacidla (vsetky) a stoji 30 eur :)

//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2009, 16:25 )
ja ti mozem odporucit tuto : http://www.progamingshop.sk/razer-proso ... -1980.html
mam ju cca rok a je to mys ktora mne vyhovuje, je biela , ma plne programovatelne tlacidla (vsetky) a stoji 30 eur :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

dakujem za rady co ste mi sem dali objednal som si tu co som si vibral tu razorku lebo ma 9 programovatelnych tlacidiel dufma ze budem spokojny a ze ten softver pojde na os 7 dakujem vam sedkym
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

uplink: O akej nedokoncenosti Win7 tu hovoris??? :shock:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa: