winXP problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

winXP problem

Príspevok od používateľa adr0z »

Takže snažil som sa preinštalovať WinXP všetko lšo ako malo no ked mi v tej inštalaci hladalo nejake subory tak tam napisalo že nejaké subory chýbaju tak som dal retry a zase ... tak som dal quit sa ma to opytalo že či naozaj chcem opustit tak som dal že ANO ... teraz ked som an PC tak mám uplne mae rozlišenie že všetko vidím velke a ked to chcem zmeniť kliknem pravým na plochu dám vlastnosti tak tam mám len to prvu volbu a horesa mi nedá prepnuť hore je že PANEL ULOH , STYLY atd a ja to tam nemám :( prosim heelp :( a ešte ked scrollujem na nete tak mi to nejde plynulo ale uplne dam scroll 2 sec čakam a zrazu sa to objaví uplne na spodku stránky :( prosím strašne vás prosim nejako mi pomožte ... :(
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

mas nainstalovane ovladace ku tvojej grafickej karte ak nie tak Nvida:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us ATI: http://ati.amd.com/support/driver.HTML
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

daj na ploche vlastnosti - nastavenie. a pozri sa kolko mas nastavenych pixelov a ze aky mas ovladac tam ti pise naco to je napojene a ci sa to zhoduje s tvojou kartou.
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

ved som pisal že ked dám na ploche vlastnosti tak hore nemám tie možnosti že NADSTAVENIA atd :(
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

preinstaluj win zjavne si mal dake doskriabane medium a cd rom nevedela sneho citat ..preto ti tam chybaju iste veci
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Vyzerá to tak že nemáš nainštalované ovládače na grafickú kartu Nvidia alebo ATI. Tak si to stiahni z toho odkazu od Sphinx o pár príspevkov vyššie.

A keď ideš klasicky Start -- Nastaveni - Ovladaci panely -- Zobrazeni -- Nastaveni -- tak tam to Nastavenie nemáš ??
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

musi tam mat nastavenie aj keby nemal ovladace. chod do spravcov ovladacov a pozri sa ci mas nainstalovanu graficku kartu a skus dat aktualizovat.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Vyskusaj aj nudzovy rezim, po starte PC drz F8 a vyber nudzovy rezim, tam odober ovladace grafickej karty a monitoru a mali by sa po restarte nainstalovat znova...
Napísať odpoveď