Zdravim,
Potrebujem poradit. Mam videa roznych formatov. Teraz potrebujem aby som ich mohol prehravat vo flash playeri, teda aby sa video dalo stopnut,stisit atd. (na to som si stiahol flowplayer) no porebujem to dat do .flv formatu, neviem ci to mam konvertovat alebo ako to mam riesit ked chcem ponechat dobru kvalitu. Tiez chcem videa upravit na priblizne rovnaku velkost. To by som jeden mal problem. Druhy je, ze aby urciti uzivatelia mali moznost pozerat to video a nejaki nie. Cize, nejaky system kde zabranim inym pozrat to video. Nechcem aby sa todlo oklamat nejakym linkom alebo stihnutim videa a pod.
Ako na to?
Dakujem
Trosku skratim moju otazku...
v zlozke web mam subor prehraj.php. Cez tento subor prehravam video. Video mam ulozene v zlozke Movie, ktora sa nachadza mimo adresara web, teda napr.:
(var)
|-- web - prehraj.php (tu je aj index.php)
|
|-- Movie - Moje_video.flv
Je mozne sa dostat nejak ku tomu videu, prehrat ho, stiahnut ho a pod.(inak ako otvorenim suboru prehraj.php)?
video - obmedzeny pristup
No na podpore mi napisali toto
takze by som mohol dosianut toho ze to Moje_video.flv otvorim iba pomocou skriptu napr. v prehraj.htnl ale inak by ho samostatne nikto nevedel otvorit? Cize by som dosiahol toho ze niektorym uzivatelom by som spristupnil video a niektorym nie, s tym ze by nemali moznost si ho stiahnut nejakym "oklamanim"pokial sa adresar resp subor nachadza mimo sub a web adresarov tak Vam ich webserver neotvori (teda pokial netraverzujete po filesysteme).