Hľdám nejaký program s ktorým by som sa mohol naučiť písať rýchlo na klávesnici a 10-timi prstami. Viem že sa to dá aj bez programu ale aby to nebola až taká nuda.
Zabehni na ircko.. tam choď na nejaký kanál s kvízmi.. a hádaj.. najlepšie, ak tam je práve plno, že musíš sa rýchlo ponáhľať. Ručím za to, že za pár mesiacov vieš písať všetkými 10mi.. a ani sa nebudeš nudiť..
OK toto som chcel Díky moc Deseti prsty som stiahol z instaluj ale je to len Demo verzia po 15.-tú lekciu (tak niektoré písmenká asi nespoznám ) a to ATF je aj na lamkách tak to stiahnem a dúfam, že keď sem budem nabudúce niečo písať tak už desiatimi
luculiiik napísal:Ja som sa naučila písať na desiatich na starom písacom stroji. Ale ATF je dobrý program. Ten sme mali aj v škole.
my sme mali tiež ATF na strednej, a nepáčil sa mi. Je prirodzené že pri napísaní chyby stláčam backspace aby som sa opravil. ATF ale na backspace nereaguje, a čaká kým napíšeš správny znak. A tiež ak píšeš na presnosť a nevšimneš si preklep, tak ti ráta všetky ostatné znaky ako chybu až kým sa neopravíš. Dúfam že nie je nejaká nová verzia kde to už takto nie je, aby som netáral, ale kvôli týmto veciam som ho z duše nenávidel.
audiotrack: v mojej verzii si MUSIS opravit chybu backspace lebo inak ta nepusti dalej ale je tam aj nastavenie ze pise aj s chybou ze ju netreba mazat