Zdravim,
chcel som si urobit jeden reklamny swf banner, a kedze som zaciatocnik, zvolil som aleo intro banner maker. Lenze admin server potrebuje vlozit do swf button na celú plochu v najvyššom layeri a musí mať akciu: on (release) {getURL(_root.addr+"?id_banner="+_root.id_banner+"&server="+_root.server_name,"_blank");} a neviem, ako sa to v tom programe robi. Vie mi niekto poradit, ako by som to dostal v tomto softe do toho mojho swf, alebo mi poradi nejaky iny, podobne pouzivatelsky jednoduchy soft na vyrabanie podobnych swf, kde to budem vediet urobit. Vdaka.
button vo Flashi
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nepoznám ten tvoj program, najlepšie je sa naučiť niečo štandardné a to Adobe Flash(od CS1 po CS4)...tam to urobíš cca takto http://www.echoecho.com/flashbuttons01.htm ,dôležité je ale aby si si nastavil nový projekt na Actionscript 2.0 pretože ten kod čo máš je pre AS 2.0
Aleo flash Intro banner, soft, v ktorom su prednastavene efekty, takze sa t v tom robi skoro samo. Ale tento button tam neviem ako dostat. Nevedel by si poradit, co s tym?audiotrack napísal:a aký editor na flash používaš teraz?
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 10:49 )
ok, ak to inak nepojde, skusim to cez adobe flash cs3, tu mam niekde, ale chcel som to urobit jednoduchsie, ak by to slo, najlepsi v tom, co mam teraz.PayteR napísal:nepoznám ten tvoj program, najlepšie je sa naučiť niečo štandardné a to Adobe Flash(od CS1 po CS4)...tam to urobíš cca takto http://www.echoecho.com/flashbuttons01.htm ,dôležité je ale aby si si nastavil nový projekt na Actionscript 2.0 pretože ten kod čo máš je pre AS 2.0
-
audiotrack
VIP
pokiaľ viem, tieto programy na tvorbu bannerov väčšinou nepodporuju uloženie do fla, iba ako swf a parametre (efekt, font, text..) si bere z nejakého texťákuTGiJack napísal:a neda sa nahodou uložit ten tvoj projekt v tom programe tak oby ho potom otvoril FLASH ?? leo väčšinou bivaju tieto programy compatibilne kedže funguju na rovnakom jazyku ..sku sa pozrieť či tam nieje možnist exportovat do ADOBE FLASHa tam už ti poradi niekto ako to dorobit
-
TGiJack
Medium Star
to bol len napad .no neviem ako su na tom tieto drobne programceky ..ale tak co pouzivam Cinemu,3dmax,Zbrus tak to moyem kryzom krazom inportovat medzi sebou ,tak som si myslel ze ci aj on to nahodou nevie .... hmm existuju aj nejake pragramiky ktore dokazu spravit zo swf do flaaudiotrack napísal:pokiaľ viem, tieto programy na tvorbu bannerov väčšinou nepodporuju uloženie do fla, iba ako swf a parametre (efekt, font, text..) si bere z nejakého texťáku
skusim swf do fla a dam vedietTGiJack napísal:to bol len napad .no neviem ako su na tom tieto drobne programceky ..ale tak co pouzivam Cinemu,3dmax,Zbrus tak to moyem kryzom krazom inportovat medzi sebou ,tak som si myslel ze ci aj on to nahodou nevie .... hmm existuju aj nejake pragramiky ktore dokazu spravit zo swf do flaa to celkom uspesne aj ked je zlazitejsi ten swf ...moyno by to v pohodicke zmaklo ten vygenerovany button v tom programe
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 23:45 )
Skusil som to spravit v tom aleo softe, podla toho, ako mi jeden decompiler ukazoval actionscritpy, ale netusim, ci je to ok. nemohli by ste sa na to niekto pozriet, poslal by som swf a presny text akcie na ten button, ci je to tak isto aj na tom swf-ku?TGiJack napísal:to bol len napad .no neviem ako su na tom tieto drobne programceky ..ale tak co pouzivam Cinemu,3dmax,Zbrus tak to moyem kryzom krazom inportovat medzi sebou ,tak som si myslel ze ci aj on to nahodou nevie .... hmm existuju aj nejake pragramiky ktore dokazu spravit zo swf do flaa to celkom uspesne aj ked je zlazitejsi ten swf ...moyno by to v pohodicke zmaklo ten vygenerovany button v tom programe