driver?
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
driver?
pomožte ... nejde mi zmeniť rozlišenie ... tak som stiahol nový driver na grafiku mám nvidia GeForce 6600 LE tak v pohodičke som nainštalovať driver , na konci sa ma spýtalo či chcem rr pc , dal som ANO ale čo , ked reštartuje PC tak rozlišenie je také isté a nikde nemožem nájsť ten ovládač kde sa mení rozlišenie to nvidia manager
.. ked kliknem pravým na plocho dám vlastnosti tak hore nemám tie možnosti že šetrič , pozadie nadstavenia to tam nemám
pls help a ked chcem presunut nejake okno na ploche tak to ide tak sekavo a na nete ked scrolujem tak to ide tiež tak sekavo
Však som ti to už písal v tej druhej téme.
Start -- Nastaveni - Ovladaci panely -- Zobrazeni -- Nastaveni -- tak tam to Nastavenie nemáš ??
Ja mám český Windows. V slovenskom sa tie položky volajú možno ináč , neviem. V anglickom určite ináč, tuším že zobrazenie je Display. Ale neviem naisto.
Mohol by sem prosím vás niekto hodiť presnú cestu pre slovenský a anglický win ?? Možno sa to v budúcnosti niekomu zíde.
Start -- Nastaveni - Ovladaci panely -- Zobrazeni -- Nastaveni -- tak tam to Nastavenie nemáš ??
Ja mám český Windows. V slovenskom sa tie položky volajú možno ináč , neviem. V anglickom určite ináč, tuším že zobrazenie je Display. Ale neviem naisto.
Mohol by sem prosím vás niekto hodiť presnú cestu pre slovenský a anglický win ?? Možno sa to v budúcnosti niekomu zíde.
Nechcem sa hádať
,ale ak máš nainštalované ovládače na grafickú kartu tak to tam musíš mať. Skús to ešte pohľadať.
CS to myslíš Counter Strike ?
Keby ti odišla grafika tak nič nespustíš. Ani sa nepohneš.
--------------------------------------------------------------------
ked chcem presunut nejake okno na ploche tak to ide tak sekavo a na nete ked scrolujem tak to ide tiež tak sekavo.
Toto čo píšeš mi robí vtedy keď ešte nemám nainštalované ovládače na grafiku.
CS to myslíš Counter Strike ?
Keby ti odišla grafika tak nič nespustíš. Ani sa nepohneš.
--------------------------------------------------------------------
ked chcem presunut nejake okno na ploche tak to ide tak sekavo a na nete ked scrolujem tak to ide tiež tak sekavo.
Toto čo píšeš mi robí vtedy keď ešte nemám nainštalované ovládače na grafiku.
No ak si si stiahol konkrétne tento a nejde ti to tak to je pre mňa záhada:
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_19 ... ql_uk.html
Ja to Nastavenie tam mám aj keď ešte nemám nainštalované ovládače na grafiku.
Jediné čo ma ešte napadá ,že či máš správne nainštalované ovládače od základnej dosky ... CD priložené k základnej doske. Ináč neviem.
Mohol by si sem hodiť obrázok ako to vyzerá keď to tam nemáš to Nastavenie ?
A ešte by si mohol hodiť takýto obrázok zo Správcu zariadení :
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_19 ... ql_uk.html
Ja to Nastavenie tam mám aj keď ešte nemám nainštalované ovládače na grafiku.
Jediné čo ma ešte napadá ,že či máš správne nainštalované ovládače od základnej dosky ... CD priložené k základnej doske. Ináč neviem.
Mohol by si sem hodiť obrázok ako to vyzerá keď to tam nemáš to Nastavenie ?
A ešte by si mohol hodiť takýto obrázok zo Správcu zariadení :