Ukradnuty account na RS !!

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ukradnuty account na RS !!

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Zdravim, viem ze takato tema uz tu existuje no nemam nato ca aby som ju vyhladal...takze asi pred 5 min. mi ukradli account..moje prihl meno nebolo zmenene len heslo niekto zmenil a deaktivoval nejak security a tym padom zmenil aj mailovu adresu a nemozem poziadat o nove heslo..poprosil by som niekoho kto by mi po anglicky sformuloval nieco v tvare ze poziadavm o nove heslo a prihl meno..nakolko neviem potvrdit ze ten account vlastnim ja tak sa mozem len modlit aby mi poslali nove udaje..

:cry:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Account bol zaplatený z Tvojho paypalu, alebo Tvojho bankového prevodu. Keď im napíšeš z mailu paypalu, tak si za vodou. Ak im pošleš číslo bankového účtu cez ktorý si to platil ditto.

List.

Dear Rapidshare team,

My account was stolen from me today. It happened [sem dáš počet minút] minutes ago. I cannot login anymore with my former login data. I'm writing You from my paypal email as a proof that I'm the rightfull owner of the account. My old login and password are:

sem dáš číslo
sem heslo,

Regards,

Tvoje meno.

Ináč. Na rapidshare pokiaľ viem môžeš meniť len alias, nie číslo účtu, hm?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Uplink diiik huh..idem im napisat do supportu, no ono je to tak ze cislo samozrejme nezmenis len meno, lebo ked som dostal ucet pred 3 rokmy tak som tam mal cisla a zmenil som na Andrew... a bohuzial nemam ani paypal ani bankobu potvrdenku kedze ten ucet mi vybavoval kamarat cez RS predajcu, ktory to uz robi davno a vo velkom...

:?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A keď sa logneš cez to pôvodné číslo? Tak to Ti nejde?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

To povodne cislo bohuzial neviem... acch :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hmm tak to je problém. Potom sa to dá už len zistiť z akej iPčky si ťahal. Ale neviem či Ti to prejde, keďže nemáš e-mail z ktorého si bol registrovaný k dispozícii.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DPC este mi stale neodpisali ja sa obesim..

:cry:

//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 16:03 )
Sakra sere ma ze nemozem nic robyt...zazil uz niekto podobnu situaciu ?? lebo som bezradny..proste nemozem nic robyt..

:surrender: :weep:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Ano zazil som taketo presne asi pred mesiacom mi ukradli konto. Bolo kupovane cez cvaknito.sk Nastastie som tam regnuty a mam tam prehlad co som kedy kupoval a tam bolo napisane aj to cislo uctu ktore si ty nepametas. Napisal som im a vratili mi ucet naspet asi behom pol hodiny.
Hned som zlepsil heslo a aktivoval Secure.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Vladenko007 teraz podla teba co mam spravit ?? nemam ziadny dokaz otom ze ucet vlastnim ja a vyplakavat sa cez mail do rapidu je zbytocne...to keby som napisal ze vlastnim tvoj ucet a nejak viem prihl. udaje...

:smt017
vladenko007
VIP
VIP

No ja mam vyhodu ja som kupoval kedysi davno cez rapid ucet. A ked sa mi končil tak som sa regol na cvaknito.sk a zadal som čislo svojho uctu a cez nich som si ho predlzil. To znamena že ked mi ho ukradnu obraciam sa na nich a nie na rapid. Neviem ako by som ti pomohol a hlavne ked nevies nazov uctu teda to cislo.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Takze viem nasledujuce veci :arrow:

Viem moje terajsie meno a heslo ale nie ID, viem presne dokedy to konto mam, viem im napisat cca kolko bodov a € mam nazbieranych...viac nie...keby som to nejak sformuloval uverili by mi ?? :scratch:
vladenko007
VIP
VIP

Len či bolo kupovane cez rapid. Lebo ak nie a ty im napises ani ti neodpovedia. Raz som tu pisal na fore radil mi vtedy Brm kamos naformatoval disk a zabudol zalohovat mail a tam mal meno a heslo. A poprosil ma ci by som im nenapisal ale nepovedal mi chumaj ze on ho kupoval cez cvaknito a ja som pisal 3 krat rapidakom a oni ani neodpovedali.
A ten kamos co ti to kupoval cez nejakeho predajcu nebude mat nejake udaje.
A este ked si niekedy zadaval to ID a heslo mozila ma ulozene mena a hesla pravdaze ked si to ulozit dal.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

No bohuzial to cislo neviem lebo uz x-krat som preinstaloval win tak mozila mi ulozila len to nove meno...ked bude online ten chalan opytam sa ho ci objednaval cez rapid, ale myslim si ze hej lebo on mi spominal ze pracuje cez paypal a hned objednava cez rapid...mozem len dufat ze este nevymazal potvrdenku, ktoru dostal pred dvoma rokmy....

:roll:

//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 23:55 )
No prave som dostal odpoved od RS
Hello,

unfortunately we can not verify the account with your e-mail address.

Please write to us from the e-mail address you used at PayPal to pay for the
last extension.
If you can no longer access the PayPal e-mail address, please send us the
transaction-ID or the receipt number of your payment.

Please include the information in your message text and do not send it as an
attachment. Thank you.
Takze ak som spravne pochopil mam zistit to IDcko resp. cislo accountu a poslat im aby ma overili ??

Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Musis im poslať cislo objednávky cez paypal ktorú si robil budeš ho mat v paypal-i v histórii

//aspoň myslím ze to tam pise
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Andrew007 napísal:No bohuzial to cislo neviem lebo uz x-krat som preinstaloval win tak mozila mi ulozila len to nove meno...ked bude online ten chalan opytam sa ho ci objednaval cez rapid, ale myslim si ze hej lebo on mi spominal ze pracuje cez paypal a hned objednava cez rapid...mozem len dufat ze este nevymazal potvrdenku, ktoru dostal pred dvoma rokmy....

:roll:

//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 23:55 )
No prave som dostal odpoved od RS
Takze ak som spravne pochopil mam zistit to IDcko resp. cislo accountu a poslat im aby ma overili ??

nie. Je to tak ako som Ti ja hovoril. Musíš im napísať z emailu, z ktorého bola uskutočnená posledná platba na Tvoj RS account.
Napísať odpoveď