Iphone navigacia
Iphone navigacia
Zdravim, potreboval by som nejaku free navigaciu do Iphonu, idem do rumunska, takze nieco do coho nahram mapy a potom uz pojdem iba na gps..
Nechcem ziadnu taku pri ktorej by som musel jailbreaknut iphone.. diky..
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Iphone navigacia
Google maps Ti nestačia?Lacike™ napísal:Zdravim, potreboval by som nejaku free navigaciu do Iphonu, idem do rumunska, takze nieco do coho nahram mapy a potom uz pojdem iba na gps..
-
uplink
VIP
Samozrejme že je to aj navigácia. Zadáš start a destination a ono Ti to nájde najkratšiu cestu. Je to základná funkcia ajfouňáckych google maps kombinovanou s GPS. Ak nie si majiteľom iPhonu, alebo nepoznáš jeho základné funkcie, nemal by si sa k téme vyjadrovať.yazoo napísal:Ano je to tak, ale to je len MAPA. To nie je navigacia z pohladu druzice, ktora ta bude navigovat... (snad sa chapeme)
Maps on iPhone combines everything you love about Google Maps with the accuracy of GPS and a built-in digital compass.
presne tak.Lacike™ napísal:no ale na google maps musim byt stale pripojeny na net ci?
-
uplink
VIP
Ak máš ináč jbknutý ajfoun, tak skús niektorú z nasledujúcich aplikácií:
http://www.navigadget.com/index.php/200 ... e-gps-apps
http://www.navigadget.com/index.php/200 ... e-gps-apps
uplink, len ta poupravim: len 3GS ma GPS, teda priojenie na satelity
iP 3G pouziva a-GPS, teda tvoja pozicia je dopocitana podla pozicie vykryvaca, z ktoreho beries signal.
takze kym nepojde do Rumunska s iP 3GS, alebo aspon romanig, v jeho zaujime dufam, ze nemusi mat datovy, bude mu naivgacia na nic.
takto som sa oklamal ked som bol v lete v Bosne. spoliehal som sa na to, ze to GPS je stand-alone... a kedze som nemal ani roaming na hovory musel som sa vratit ku papierovym mapam...
iP 3G pouziva a-GPS, teda tvoja pozicia je dopocitana podla pozicie vykryvaca, z ktoreho beries signal.
takze kym nepojde do Rumunska s iP 3GS, alebo aspon romanig, v jeho zaujime dufam, ze nemusi mat datovy, bude mu naivgacia na nic.
takto som sa oklamal ked som bol v lete v Bosne. spoliehal som sa na to, ze to GPS je stand-alone... a kedze som nemal ani roaming na hovory musel som sa vratit ku papierovym mapam...
-
seth82
Darca
Netrep hlúposti, please. iPhone 3G ma full podporu satelitov, A-GPS znamená assisted GPS, kde sa pre zrýchlenie vytýčenia destinácie používa triangulácia z vysielačov. Pre upresnenie, jeho Broadcom príjmač je ešte citlivejší ako SIRFstar III, ktorý používajú navigácie do auta. Ja osobne mám v iPhone 3G XGPS, Navigon a aj TOmTOm for iPhone a čo mi asi tak hľadajú? Žeby satelity? Všetko sú to plnohodnotné navigácie s hlasovými upozorneniami v X jazykoch, TomTom ma úplne všetky vychytávky, tak ako na ich vlastných prístrojoch, vrátane benzínových púmp, speed kamier, speed limitov, atď. Mimochodom, zadarmo by mala byť X-GPS lite.jackb napísal:uplink, len ta poupravim: len 3GS ma GPS, teda priojenie na satelity
-
seth82
Darca
LOL asi nechápeš. iPhone 3G má FULL podporu satelitov, softvér TomTom má okolo 400Mb vrátane vstavaných máp a Internet NEPOTREBUJE. To isté aj s Navigonom.jackb napísal:ok, daj iPhone do airplane modu. kolko satelitov ti najde?!
ja nevravim, ze ti navigacie neidu, kdze idu aj mne, lenze ich skreslenie sa mi zda vacsie ako u tych, ktore mam na s60 3.gen Nokia a funguju standalone GPS modul pripojeny cez BT...
skusal som to so Sygic. ten ma tiez okolo pol GB... pri Airplane mode pisal No GPS signal...
no a Navigon mi dost hapruje, nechce chytat signal... akykolvek... a to mam v GPSSerial povoleny iPhone GPS.
ak aj full navigacie nepotrebuju internet bolo by uzitne vediet ci staci GSM signal, alebo musi byt aj datovy na to, aby soft ukazal poziciu... o nic ine mi neide...
rozumiem ti, seth, ze ma podporu satelitov, len mi neide do, moje tupej, hlavy preco sa tato podpora straca vynutim prijmu GSM. ak by to bolo ako s built-in GPS ako napr. na N95 malo by to ist aj bez telefonneho signalu...
no a Navigon mi dost hapruje, nechce chytat signal... akykolvek... a to mam v GPSSerial povoleny iPhone GPS.
ak aj full navigacie nepotrebuju internet bolo by uzitne vediet ci staci GSM signal, alebo musi byt aj datovy na to, aby soft ukazal poziciu... o nic ine mi neide...
rozumiem ti, seth, ze ma podporu satelitov, len mi neide do, moje tupej, hlavy preco sa tato podpora straca vynutim prijmu GSM. ak by to bolo ako s built-in GPS ako napr. na N95 malo by to ist aj bez telefonneho signalu...
-
seth82
Darca
ja nechápem, prečo ti to nejde...ja som používal tomtom naposledy pred týždňom, keď som šiel s kamoškami na výlet a bez signálu to fungovalo úplne v pohode...airplane mode neviem, nemám dôvod to zapínať počas navigácie a taktiež ho nechápem. Takže neviem o čo ide, ak máš iKrasňu v aute, tak sa predsa nasáva z batérie, tak kde je problém...
-
seth82
Darca
takže to znamená, že to takto funguje aj u prístrojov od iných výrobcov. IMHO ja osobne nevidím dôvod, prečo by som mal pri používaní GPS v aute zapínať airplane mode...mike146 napísal:v airplane mode to nefunguje preto pretoze gps vyuziva gsm antenu na prijem satelitov takze bez gsm nepojde gps
prepacte ze otvaram staru temu ale seth82 ma pravdu GPS v iPhone normalne funguje som osobnym vlastnikom iPhone 3G 16GB White s Jailbreakom a Navigon 1.5.0 Europe nemusim mat sim kartu a signal chytim bez problemov nepotrebujem ziadny GSM signal ani nic ine skus si vybrat simkartu stiahnut si navigon a chod do auta a poloz si iPhone pri sklo a nicim ho nezakrivaj chod tak 1-2 min a najde ti signal ! takze kto sa bude so mnou hadat? dnes odskusane airplaine mod je jasne ze vtedy nebude fungovat signal lebo to zablokuje vsetok bezdrotovy signal vyberte sim kartu a chodte s iPhonom po meste bez wifi v aute ...
-
lacijawa
Star
Blackra1n : Suhlasim s tebou
Ked som siel do chorvatska tak som nemal signal niekde v zabudnutej krajine a v pohode mi slapalo GPS-ko. Takze tak ... Sa hadate na hlupostiach na ktore su jasne odpovede
.
Ked som siel do chorvatska tak som nemal signal niekde v zabudnutej krajine a v pohode mi slapalo GPS-ko. Takze tak ... Sa hadate na hlupostiach na ktore su jasne odpovede