dobry den mam velky problem s win7. Instalacia prebieha v pohode a hlavne tak ako ma. No po 2 ci 3 restarte (neviem presne) sa zacne spustat ako vista a vyhodi chybu (viď priloha).
Uz som aj nastavil meno, heslo pocitaca, dokonca aj siet mi popri instalacii naslo, no po poslednom restartnuti to hodi hentu chybu. Mal niekto obdobny problem? viete pomoct? bo ja som uz v koncoch...
btw, skusal som 2 rozne verzie a furt to same
Ď.
problem po instalacii win7
skus si zohnat Windows XP live cd
nabootuj z neho a kukni sa na to C:\ co sa tam vlastne deje
ja som mal podobny ale iny problem ja som musel vypnut jeden hardisk aby sa mi vobec W7cka naistalovala
ak dobre vidim tak to mas notas ktory ma iste vyhradenu particiu na recovery mozno si zadal zlu particiu ale neviem presne.
vravim skus to xp live cd najdes na nete a netreba ho instalovat

nabootuj z neho a kukni sa na to C:\ co sa tam vlastne deje
ja som mal podobny ale iny problem ja som musel vypnut jeden hardisk aby sa mi vobec W7cka naistalovala
ak dobre vidim tak to mas notas ktory ma iste vyhradenu particiu na recovery mozno si zadal zlu particiu ale neviem presne.
vravim skus to xp live cd najdes na nete a netreba ho instalovat
-
vladenko007
VIP
Podla mna si nepostupoval pri instalacii tak ako si mal.
Ked chces cistu instalaciu WIN7 mal by si po nabootovani z instalacky WIN7 odstranit particie alebo len tie kde mas predchadzajuci WIN teda u teba Vista.
A potom vytvorit novu a naformatovat. Tebe sa tam pusta opet Vista a este aj recovery to vsetko malo byt uz prec.
Ked chces cistu instalaciu WIN7 mal by si po nabootovani z instalacky WIN7 odstranit particie alebo len tie kde mas predchadzajuci WIN teda u teba Vista.
A potom vytvorit novu a naformatovat. Tebe sa tam pusta opet Vista a este aj recovery to vsetko malo byt uz prec.
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP