Nejde wifi na D-link DSL-2641R
-
domino2005
Light Expert
Nejde wifi na D-link DSL-2641R
Zdravim,
mam problem s routrom d-link.
Moj problem spociva v tom ze pripojenie cez kabel je uplne v php ale ked ho cem pripojit cez wifi tak nejde nenajde signal. Vsimol som si , ze mi nesvieti kontrolka WLAN . A tak som dospel k nazoru ze len treba zapnut wifi a tu som narazil na problem lebo neviem ako?? Bol by som rad keby mi niekto poradil.
Za odpoved vopred dik.
mam problem s routrom d-link.
Moj problem spociva v tom ze pripojenie cez kabel je uplne v php ale ked ho cem pripojit cez wifi tak nejde nenajde signal. Vsimol som si , ze mi nesvieti kontrolka WLAN . A tak som dospel k nazoru ze len treba zapnut wifi a tu som narazil na problem lebo neviem ako?? Bol by som rad keby mi niekto poradil.
Za odpoved vopred dik.
-
vladenko007
VIP
Re: Nejde wifi na D-link DSL-2641R
Mám podobný probelém ibaže po zadaní tej IP mi nejde prihlasenie. Zadám "user" a "user" ,ale prihlásiť sa mi nedá.
čo s tým????
čo s tým????
skus >
meno: admin
heslo: admin
meno: admin
heslo: admin
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak to nepojde ani tak , tak stlac na par sec tlacitko reset a potom to zadaj este raz
len po stlacewni RESET nezabudni znova spustit instalacku konfiguracie cez CD-cko co si k tiomu dostal 
dík.
skúsim
Ja mam problem mam presne to iste tiež dsl 2641r chcem sa napojit Nb na wifi a nejde my to skušal somm všeličo nejde my pls pomožte
Dobrý deň
Mám tu taký problém zo zaheslovaním Wifi modemu typu D-Link DSL-2641R. Keď zadám heslo cez WEP zvolím si voľbu (64 bit max 10 hex. číslic) a zadám svoje heslo a dám použiť. Chvíľu počkám a o chvíľu si to vyhodí svoje heslo heslo ktoré aj tak nefunguje čiže Wifi sieť je nezaheslovaná a môže sa pripojiť ktokoľvek a môžem robiť čokoľvek a nič.Nevedeli by ste mi prosím vás poradiť??? Za odpoveď ďakujem.
Zdravim bratranec mi dal ruter d-link 2641r ale ma malu chibicku antenka je zlamana no jemu to fungovalo ale ja ked to zapinam tak svietia iba kontrolky PWR aj LAN ostatne DSL a INTERNET nesvietia neviem preco lebo ked zapinam moj modem Glitel GT-318RI tak to bezi bes problemu. Tak preto prosim za radu a vopred diki.
Čaute, Ja mám zás taký problém s tým
WEB Kľúč-om neviete kde ho nájdem ?
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 16:55)
už mi to ide len keď to chcem zaheslovať tak kde to mám najsť ?
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 17:06)
A potom keď budem chcieť ho zrušiť ako sa zruši ?
WEB Kľúč-om neviete kde ho nájdem ?
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 16:55)
už mi to ide len keď to chcem zaheslovať tak kde to mám najsť ?
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 17:06)
A potom keď budem chcieť ho zrušiť ako sa zruši ?