Vyčíslení škody na Škodě Fabii - prosím o rady

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Vyčíslení škody na Škodě Fabii - prosím o rady

Príspevok od používateľa kapu »

Zdravíčko pánové, mám takový problém, dnes jsem najel do našeho baráku, když jsem chtěl najet pod přístřešek. Máme nájezd z kopce a bylo mokro, auto bylo neovladatelné, samo se sunulo dolů až narazilo zadním světlem a rohem do baráku.

Prosím o pomoc co se týče vyčíslení škody, naštěstí máme pár známých, co se v této brandži pohybují, takže neberte v potaz autorizovaný servis ŠKODA, tam rozhodně nepojedu :) Já jsem si zatím našel na internetu, že to nové zadní světlo vyjde tak na 1100kč, ale nemám ponětí o vybouchání plechu (to by možná mohlo být zadarmo nebo za flašku, ale i tak prosím napište, pokud víte, kolik by to bylo v normálním servise) a o nalakování, na kolik si myslíte tedy, že to tak mže vyjít?

Děkuji za každou radu, kterou mi poskytnete!

FOTO:
Obrázok

EDIT: omlouvám se, ale obrázek přidat do přílohy nešel kvůli rozlišení a já jsem nevěděl, jak to rozlišení změnit, pro zobrazení fotografie klikněte prosím na ten červený text
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja na tvojom mieste by som našiel niekoho na inzeráte kto predáva na súčiastky nejakú anglickú fábiu, prípadne búranú (spredu pochopitelne). Ten ti predá svetlo aj zadný blatník za pár šupov a dáš to už len strieknuť do tvojej farby a máš po probléme. :wink: Keby ti to klepali tak ti to môže časom začať chytať hrdzu.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Mam znameho ktory dovaza auta a rozobera ich na suciastky...Par svetiel sice z pouzivanej Fabie ale neposkodene predava za 30€ takze jedno za cca 15€.

Dik Clean UP za upozornenie som si nevsimol.

Takze naraznik opravis v pohode sam, vycisti tie skrabance technickym benzinom prelesti pastou a neuvidis nic, svetlo vymenit a co sa tyka plechu tak to bude tvrdsi oriesok. Bud sa po tom poriadne buchne na spravnom mieste a vyskoci to alebo budes musiet auto potrpit niekolkymi udermi kladiva a peknou masou gitu. Smola ze si to trafil na mieste kde ma plech hranu.
Ale ak mas svoje auticko rad tak existuje nova metoda na opravu plechov na takych miestach ake mas ty. Vola sa SmartFix skus si o tom nieco nastudovat.
Video pre ukazku:

Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Veď tam dal foto len nie do prílohy...
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

Tak děkuji chlapi za rady, s tím světlem ze zahraničí jsi měl potěšil, to je opravdu malý obnos těch 15 euro, snad to tak někde najdu i tady, kde bydlím:P No, zítra se mi na to podívá náš známý co tohle dělá denno denně a rovnou mi řekne co a jak a co se týče financí, všechno mi asi opraví on... Ta cena by měla být přijatelná, jelikož je to opravdu známý, tak pak napíšu jak to dopadlo :)
Napísať odpoveď