I/P/V : maturitna praca - Zosilnovac ....

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja nemozem z toho :D

kazdemu je uplne ukradnute kolko si za to dal pred dvoma rokmi, teraz to ma proste taku hodnotu a bodka..
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

http://sos.sk/?str=371&artnum=75699

takze je to toto trefo mam presne 300VA

k dalsiemu prispevku myslim ze to nieje ziaden PC ani telefon ktory je jasne ze po dvoch rokoch to nema taku hodnotu ako ked sa to kupilo ....

toto je elektronika ktora sice sla cenou dole ale furt je to to iste a furt sa vyrabaju tie iste stavebnice s tymi istymi suciastkami dobrych 5- 7 rokov dozadu .

zadalsie myslim ze aj ked si teraz kupis TRAFO za 30 EUR ako je na SOS tak ostatne sucasti k tomu za kolko kupis za kolko si myslim ze bola urobena ta maturitna praca -vlastne vyleptane dosky vyrobene Funkcne zdroje , nabijacka na MP3 zo zdrojom , CD rom zo zdrojom , dalsi zdroj pre led diody , okolo 15 vyskokosivietivych diod doma robena skrina NIELEN TAKA OBYVACJNA atd atrd ....... DOKUMENTACIA A PODOBNE to mam dat ako zadarmo ci ako si to predstavujes hm ?

//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 10:53 )
up
Ikinko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Ikinko »

moj zaujem stale plati keby si si to rozmyslel napis ss.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nie, nemas to dat zdarma ale hlaska typu, ja som to pred 2ma rokmi kupil za xyz..

teraz to stoji tolko, tak za tolko to pojde..

to ze to je tvoje je vsetko pekne, no ze ty si myslis ze to ma hodnoty milion eur to nezmeni nic, kedze najvyssia ponuka je tusim 50eur, budes sa musiet prisposobit ponuke, ak nie, tak si to nehaj..
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

neviem kto tu pise o milionoch ???

50 eur je pre mna MALO za toto ja si pockam kym bude ponuka vyzsia ... ak nie necham si to

//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2009, 15:46 )
Ikinko napísal:moj zaujem stale plati keby si si to rozmyslel napis ss.
inac vies si predstavit ake je to vsetko tazke a velke ??? a to by si chcel poslat postou ? no neviem moc by som nechcel ist do posty s tymto .... uvidime ale tvoja ponuka je malo :wink:
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

obrazne povedane..

nemyslim ze ludia maju nutnost alebo si chcu takyto zos kupit, kedze im staci zajst do najblizsieho electroworldu a kupit si nieco "znackove"..
a ked sa nahodou stane, ze ma niekto zaujem o takuto vec, tak zalezi, kolko ponukne a 50eur je si myslim dost..
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

po 1. neviem naco to pises obrazne ked to vobec nieje pravda
2 . neviem ci si si VOBEC precital NAZOV TEMY - na maturitu si niekto pojde kupit do electro zosilovac napr. Sony ???
3. mas zaujem o KUPU ???
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

len som povedal, ze 50eur je slusna ponuka, to kolko stali tie veci nikoho nezaujima, myslim si ze clovek, kt. ponukne nejake peniaze si je toho vedomu

maturitna tema, lol, to si robis prdel :lol:
kazdy druhy drbko robi zosiky, neviem ako vam mozu na skole dovolit robit toto ako individualnu prakticku maturitu
ty to chces predat ako "maturitnu temu"?
chapem kebyze to chces predat ako zosik, kt. ma hrat, ale ako maturitnu temu, buahaha..

nie urcite nemam zaujem o kupu
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

na kazdej elektrotechnickej skole akceptuju taketo prace takze neviem o co ti ide je TO KOMPLET VYPRACOVANA MATURITNA PRACA !!!! takze predavam to takto a AKO CELOK !
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

haha, pozeram ze si zo svitu

prave som v poslednom rocniku na SPSE v Prešove, tiez robim invididualnu maturitnu pracu, lenze my mame robit nieco nove, nieco co "pomoze" alebo je vyuzitelne v praxi ale tak, aby to bolo lepsie ako to predtym, nieco co je jednoducho uzitocnejsie/lepsie

dopredu bolo povedane, ze zosiky a podobne srandy nie su maturitna praca, to vie urobit kazdy, to nech si robime doma
spoluziak chcel robit inteligentne schody, lenze mu to zamietli, pretoze by sa to neoplati, pretoze jeden snimac stoji +/- 30eur (1 snimac na jeden schod)

(tym som chcel povedat, ze s takouto pracou by ta na nasej skole poslali tahat si otazku..)
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

ja som chodil do SPSE lipt. hradok NIE UCILISTE stredna skola mal som za jedna prakticku maturitu s tymto
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

kedze chodim na spse, viem co to je, nemusis zvyraznovat ze to nie je uciliste

len nam bolo povedane, ze to neni o tom, ze si najdem schemu na internete a postavim nieco, ked povedali ze zosik nie, to len aby to nahodou niekoho nenapadlo, pekne ze si to spravil, no nejaku "novy prinos" to nie je
Dorques
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dorques »

DeFeAt napísal: dopredu bolo povedane, ze zosiky a podobne srandy nie su maturitna praca, to vie urobit kazdy, to nech si robime doma
spoluziak chcel robit inteligentne schody, lenze mu to zamietli, pretoze by sa to neoplati, pretoze jeden snimac stoji +/- 30eur (1 snimac na jeden schod)
keď už z tej SPŠE PO robíš takú hardcore školu tak mi vysvetli ako to že ja som zmaturoval na nej so zosíkom :D
ale ináč súhlasím že s takou prácou by ma poslali predávať banány....ako je to pekná práca ale na také homemade účely..treba určite riešiť nejaký problém...a hlavne vedieť ako zvíťaziť nad systémom SPSE :P

ináč kde si si dával vyškrabavať to plexisklo?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

gRAVIROVAL SOM SAM DOMA
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

napis som prvy prispevok ze za 50sa to oplati predať,ale ked na to pozriem ,je to pekne spravene.vzhlad a ktomu ta mp3 a cd rom.... urcite to ma hodnotu ason 100.. len to asi nepredaš:(
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

malyivko napísal:sory,ale budem dalši čo ti napiše že za tu cenu aku si ty predstavuješ ti nikto nekupi..... predaj to za 50€,lebo lepšiu ponuku už nedostaneš
dik za radu :P
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

opravil som to
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dorques napísal:keď už z tej SPŠE PO robíš takú hardcore školu tak mi vysvetli ako to že ja som zmaturoval na nej so zosíkom :D
ale ináč súhlasím že s takou prácou by ma poslali predávať banány....ako je to pekná práca ale na také homemade účely..treba určite riešiť nejaký problém...a hlavne vedieť ako zvíťaziť nad systémom SPSE :P

ináč kde si si dával vyškrabavať to plexisklo?
nerobim z toho hardcor skolu, len toto ako maturitna praca..lol
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

U nas to bola jedna z najlepsich prac co sa tyka elektroniky ... zo 4 tried ...
co mali zosilnovace , subwoofery aktivne , a neviem co vsetko ine si uz nepamatam ..

jasne ze boli aj ti lepsi ktory postavili nejakych robotov popr. nejaky program na riadenie NIECOHO ....

//autoeditácia príspevku ( 12 Nov 2009, 11:57 )
up

//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 20:25 )
up

//autoeditácia príspevku ( 02 Dec 2009, 21:18 )
ze up

//autoeditácia príspevku ( 08 Dec 2009, 12:10 )
up

//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 14:35 )
up
sebci
Star
Star

Príspevok od používateľa sebci »

DeFeAt napísal:nerobim z toho hardcor skolu, len toto ako maturitna praca..lol
bratm, pocuvaj ma sem vysledkom maturitnej prace ma byt vyrobok alebo spracovana tematika tebou studovaneho odboru, ktorá ma dokazať že neodchadzaš s vygumovanou hlavou s tej školy.

to o čom ty rozpravaš že vyskm a nejaky prinos ma na starosti až vysoká škola kde sa dokonca nezaobera ani poriadne bakalarska praca ktora taktiež už len študuje a posudzuje už fungujuce rozne teorie použite v praxi a vybera z nich tu najlepšiu zaroven ju detailne rozpitvava.

Poriadne sa zacina zaoberat vyskumom opakujem ešte len vyskumom a teda spracovanim teoretickych a praktickych poznatkov ziskanych z zo skusok testovanych predmetov DIPLOMOVA PRACA. A aj tam je len velmi mala pravdepodobnost ze to niekedy niekto vyuzije na nieco ine nez na napisanie dalsej diplomovej praace.

dalej je dizertacka obsirnejsia obdoba diplomky s vacsim mnozstvom vstupnych udajov.

a nasleduje prax zivot ( az tam mozes robit take srandy ako vyvyjat neco nove)

zaver? vravis ake skvele "vyskumy" sa u vas robia to si nechaj pre seba neponizuj a nekaz tu predavajucemu pracu na uroven ( to vyrobí každe decko doma za hodinu, JA som geroy ja robim lepsie veci) pretoze to tak nieje.

satelitik (pekna praca uz viackrat som sa vratil k tvojej teme, a obdivoval to!) dufam ze sa najde nešika ktoremu nevyjde praca a bude potrebovat narychlo neco nove :) a oslovi ta

som diplomant na vysokej skole viem akym stylom sa vypracuvavaju a hodnotia setky typy prác (aj na inych univerzitach) takze prosim odpustite si narazky.
Zamknuté