Kupa grafickej?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
HekerPivo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

Solle napísal:V prospech 5770 hra ta nizka spotreba, teplota atd. to ano ale vykonovo to nie je bohvie co. Ja by som siel do GTX 260 alebo HD 4890.
5770 bude mat v buducnosti podla mna problem s hrami, kt. podporuju DX 11... 5770 je na urovni HD 4870. 5850 je uz ina kava, ta sa podla mna oplati, ale je dost draha.

Solle
to nieje pravda ze bude mat 5770 v buducnosti s hrami problemy. este par rockov na nej najnovsie hry pojdu pekne. 5850 je draha a teraz spicka to je pravda...GTX260 je len o trochu vykonnejsia jak 5770 podla mna tych par percent ani nespozorujes. naviac GTX260 nepodporuje DX11 a teploty su o dost vyssie..z vlastnej skusenosti viem ze cim vyssie teploty su tym vyssi hluk a spotreba. podla mna sa mu ta 5770 najviac oplati do buducnosti. tot je moj nazor.
Solle
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Solle »

Ano par rockov pojdu ... Tak cena je dobra, ale na takej istej urovni je HD 4870 a je este lacnejsia. Nevyhoda je, ze nema DX11 inak je to to iste. Maju ju aj stiahnut z predaja som cital :roll: Ale tiez by som sa rozhodoval medzi GTX 260 a HD 5770 ale ktoru si vybrat? to neviem... asi by som pokukal par testov. BTW za to, ze ma DX11 nemusi byt vykonnejsia :roll:
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

Solle napísal:Ano par rockov pojdu ... Tak cena je dobra, ale na takej istej urovni je HD 4870 a je este lacnejsia. Nevyhoda je, ze nema DX11 inak je to to iste. Maju ju aj stiahnut z predaja som cital :roll: Ale tiez by som sa rozhodoval medzi GTX 260 a HD 5770 ale ktoru si vybrat? to neviem... asi by som pokukal par testov. BTW za to, ze ma DX11 nemusi byt vykonnejsia :roll:
ja nehovorim ze je vykonnejsia ta 5770 len je DX11 vyhodou a ako som uz spominal tych par percent pri hrach ani nespozorujes. je to na nom chcel som len poradit..
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

BihoA napísal:4770 je sice vykonnejsia ale aj viac papa a kedze nehram narocne hry tak mi nejde velmi o vykon.

cize vravite ze s tou 4670 a 350W zdrojom to bude ok?
teraz mam len integrovanu na dosku HD4200 na kt seka kazda hra s najmensimi detailami, som si myslel ze utiahne viacej
4770 bude tiez s 350W zdrojom vpohode. Ale samozrejme, pokial nepotrebujes vykon, usetris par eur kupou 4670.
Napísať odpoveď