smejo napísal:aj original xenony oslepia viac ako original halogen, logicky
fabie su vsak kategoria sama o sebe, bez ohladu na vybojky

(uz s originalnymi ziarovkami mrte oslnuju.. a este ked si tam nejaky gadži trepne xenony, tak amen tma)
pozor ... dobre vymakane fialky neoslepuju ... to si si uz mohol v noci vsimnut ... tu len kazdy vidi xenony z oktavii a passatov, ktore su na urovni petrolejovych lamp z titanicu ... trebars sa mi nikdy nestalo aby ma oslepilo bavo, medved a podobne .. a to ich jazdi s fialkami hafo ...
dalsia vec -> svetla vo fabii su povazovane za najhorsie svietiace svetla VOBEC .. v halogene nesvietia nic a s xenami este o polovicu menej ...
a kto si da HIDy je u mna kekot ! ... predovsetkym teda ignoranti ktori nemaju projektorove svetlo, ale klasicku parabolu ... to je vazne na maslu taketo konanie ... on vidi hovno, ty vidis hovno, hlavne ze to hustokruto vyzera a 15rocne pipky a zvlhnuti 18rocni novopiloti budu celi uneseni z faktu ze ma "pyco fialky modry jak nebe"

... snimace zatazenia a podobne fíčury su vec k dobrym fialkam vhodna, ale teleso svetla usposbne na spravne tvarovanie svetelneho kuzela NUTNA ...