Live For Speed ( LFS )
Nie. Ked chces mody, tak si kup rTraktor 
V LFS poskytuju obsah tvorcovia, to ti potom zarucuje hranie bez komplikacii aj ked za cenu toho, ze tam nie je tolko aut a trati. Kazdopadne auta su dost roznorode a kazdy si tam najde nieco co mu vyhovuje.
//edit: aby ma niekto nechytal za slovicka - daju sa stiahnut zmenene modely aut a ich parametre sa daju upravit cez tweak, ale formalne je to zakazane a ani online sa s tym neda hrat. Navyse to uvidis iba ty, musel by si sa dohodnut s dalsimi ludmi, ktori by urobili tie iste upravy a potom by ste si tak mohli zajazdit, no je to dost nepohodlne.
V LFS poskytuju obsah tvorcovia, to ti potom zarucuje hranie bez komplikacii aj ked za cenu toho, ze tam nie je tolko aut a trati. Kazdopadne auta su dost roznorode a kazdy si tam najde nieco co mu vyhovuje.
//edit: aby ma niekto nechytal za slovicka - daju sa stiahnut zmenene modely aut a ich parametre sa daju upravit cez tweak, ale formalne je to zakazane a ani online sa s tym neda hrat. Navyse to uvidis iba ty, musel by si sa dohodnut s dalsimi ludmi, ktori by urobili tie iste upravy a potom by ste si tak mohli zajazdit, no je to dost nepohodlne.
No dajme tomu, ze je tam malo znaciek, ale vsetky tie auta pokryvaju skoro cele spektrum aut, ktore sa mozu objavit na okruhoch. Ide o vyrovnane preteky a tie su najvyrovnanejsie vtedy, ked idu vsetci na jednom type auta. Zober si napriklad formuly - naco ti je 10 znaciek ked maju obmedzeny vykon a rovnaku hmotnost? Staci prehodit skin a je to to iste.
Pri cestnych autach mas urcitu roznorodost: XFG+XRG, XRT+RB4+FXO+LX4(s restriktorom), UFR+XFR, FXR+FZR+XRR. Osamotene ostava iba RaceAbout, FZ5 a LX6.
A ked si to porovnas, tak tam je vsetko - od slabych az po silne auta na cestnych gumach a tiez slabe a silne auta na slickoch. Navyse mas k dispozicii aj restriktory, kde mozes obmedzit vykon a zvysit hmotnost, cim si mozes auta z LFS prisposobit nejakej nejakej realnej predlohe.
Pri cestnych autach mas urcitu roznorodost: XFG+XRG, XRT+RB4+FXO+LX4(s restriktorom), UFR+XFR, FXR+FZR+XRR. Osamotene ostava iba RaceAbout, FZ5 a LX6.
A ked si to porovnas, tak tam je vsetko - od slabych az po silne auta na cestnych gumach a tiez slabe a silne auta na slickoch. Navyse mas k dispozicii aj restriktory, kde mozes obmedzit vykon a zvysit hmotnost, cim si mozes auta z LFS prisposobit nejakej nejakej realnej predlohe.
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Preco kupit len S1? Ved uz S2... hoci 29€
. Ked to kupim od ANTIKu, tak to mi daju nejaku krabicovu verziu (pojdem to zobrat osobne)? A ich LFS liga este zije?
// ak si kupim S2, tak vsetky patche na nu uz mam zadarmo? Napr. teraz je Z25, tak za ten musim platit alebo mi ho automaticky stiahne ked mam licenciu?
// ak si kupim S2, tak vsetky patche na nu uz mam zadarmo? Napr. teraz je Z25, tak za ten musim platit alebo mi ho automaticky stiahne ked mam licenciu?
Ak si kúpiš S1, budeš môcť kedykolvek vylepšit licenciu na S2
S1 = 13,4 €
S2 = 26,8 €
prechod z S1 na S2 = 13,4 €
Platíš iba za autá+trate. Dokonca aj ked máš len DEMO verziu, tak si môžeš sťahovať najnovšie verzie zadarmo. Ak si zaplatíš S2 tak budeš môcŤ jazdit na všetkých autách na ktoré potrebuješ mat S2 licenciu už NAVŽDY.
Teraz je v príprave nová verzia LFS ako aj nová séria áut na ktoré potrebuješ S3 licenciu (coming soon
) no samotný update bude zadarmo. Myslím, že som to tu už niekde písal ale upozornín na to teba osobne: balík áut+tratí S3 bude obsahovat jednu trat+1auto s tým, že ponuka áut sa bude časom rozširovať... pravdepodobne
S1 = 13,4 €
S2 = 26,8 €
prechod z S1 na S2 = 13,4 €
Platíš iba za autá+trate. Dokonca aj ked máš len DEMO verziu, tak si môžeš sťahovať najnovšie verzie zadarmo. Ak si zaplatíš S2 tak budeš môcŤ jazdit na všetkých autách na ktoré potrebuješ mat S2 licenciu už NAVŽDY.
Teraz je v príprave nová verzia LFS ako aj nová séria áut na ktoré potrebuješ S3 licenciu (coming soon
-
moosha
Darca
Ja ta uplne chapemGothaR napísal:Znova opakujem - S sa tyka iba obsahu, ak v S3 pribudnu 2 auta a 1 trat a ty S3 nebudes mat, tak si nezajazdis na serveroch, kde budu tieto auta a trat. Ale doteraz bezi niekolko aj S1 serverov.
A ked si teraz kupis S2, tak potom prechod na S3 nebude penazenku az tak boliet
Ano, ale mohol by si jazdit iba s autami ktore patria pod S1. Kazdopadne S1 sa uz neda kupit samostatne.
//este si mozes studovat toto: http://cz.lfsmanual.net/wiki/Hlavn%C3%AD_strana
-
moosha
Darca
Ja uz druhy den citam anglicku LFS Wiki... ani som netusil, ze tie setupy aut su taka veda. To je vazne simulator.GothaR napísal:Ano, ale mohol by si jazdit iba s autami ktore patria pod S1. Kazdopadne S1 sa uz neda kupit samostatne.
-
Nadeo
Guru wannabe
Nemas pravdu, lfs nieje simulator. Je to online simulator, takze bez S2 to nieje onomoosha napísal:Ja uz druhy den citam anglicku LFS Wiki... ani som netusil, ze tie setupy aut su taka veda. To je vazne simulator.