Zimne Pneumatiky...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Pajtaš
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Zimne Pneumatiky...

Príspevok od používateľa Pajtaš »

Chcel by som kupit gumy o rozmere 185/60 R14

no pozeral som gumy:
BF Goodrich (winter G) no ak by sa mi podarila vybavit cena aj s prezutim do takych 165eur tak zrejme by som kupil asi tieto BF Goodrich....(inac stoji okolo 43eur tusim)

ale co som pozeral a nasiel som gumy Pirelli tak ako pozeram som videl cenu 45eur....a boli dva druhy...
Pirelli snowsport
Pirelli snowcontrol
do kopy by ma vysli asi do tych 180eur...(ale to by som musel objednavat cez net)
tak co myslite aka znacka by sa mi viac oplatila??
na tie BF Goodrich ak by sa mi podarila zlava tak by stali asi tych 160eur....ale bez zlavy by stali asi tych 172eur bez prezutia...
a tie pirelli z netu by ma stali 180eur aj tusim s dopravou...
tak co si o tom myslite??mam to kupit v pneuservise ktory mam 10minut od domu na aute alebo mam objednat tie Pirelli z netu??
Este mi ponukali znacku ako Sava, Nokian, Matador, a pod.(ale nad nimi az tak narozmislam)
tak ako by ste mi poradili??
alebo co by ste mi poradili?

diki moc :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

skus sa poobhliadnut na nete. podaktori predavaju gumy jazdene par kilometrov za zlomkovu cenu. ja som kupil dunlop zimne, uplne ako nove za 50€ vsetky 4 (boli v tom aj znamosti, ale aj bez nich by sa dalo). staci sa poobzerat okolo seba.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja by som ti odporučil: Dunlop SP Winter Sport 3D idem ich kúpiť aj ja. Poprípade Continental TS830, čo spomýnal Kibo v tej druhej téme. Nokiany sú tiež super gumy. Matadory nekupuj.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mojim favoritom je Jednoznacne znacka GoodYear a Ultra Grip 7.
Uzasne pneumatiky. Tichucke, Drzia jak prikovane, a maju skvely dezen + Technologiu.
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

tiez som uvazoval nau ultra grip 7+
ale nakoniec som kupil michelin A3.
micheliny mi vydrzali vzdy najdlhsie...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ako bolo spomenute - GoodYear Ultra Grip 7 :) Super gumy, ked ich porovnavam so starymi Semperitmi tak je to nesmierny rozdiel. BTW, odporucam casopis - Novy Automagazin, terajsie cislo, su tam porovnavacie testy zimnych pneumatik. GoodYear-ky dopadli dost dobre a oznacili ich ako velmi odporucane :)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Zaujimavy web a je na nom aj testik zimnych pneu:
http://www.mudrepneu.sk/testy/
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ja idem tuto zimu do Falken Eurowinter HS439 195/60 R15... mam od nich vysoke ocakavania :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

som odporca matadorov ale musim uznat ze tie ktore mam na zimu su super :-))
presvedcil som sa ked som ako jedine auto vysiel na chatu v jasnej bez retazi..... Ja som uz obuval lyze kym ostatny kamarati este len parkovali svoje auta...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

klm16 - Urcite aj kamarati mali rovnaky typ auta, rovnaky objem motora s rovnakym vykonom, rovnake siroke pneumatiky, rovnaka hmotnost auta bola a isli ste v rovnakej stope, ze?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

odkial pneu kupujete? máte nejaký oblúbený eshop alebo radšej osobne v predajni? Nový voz (Auris) mi dodajú na letných pneu, tak bude treba prezuť...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

http://www.nejlevnejsipneu.cz/sk/info.php ja mam s tymto obchodom dobre skusenosti..
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ja som objednaval pneu+elektrony z pneudom.sk, pneu boli lacnejsie ako u ^^ a elektrony najlacnejsie vobec, co som nasiel :)
a jednoznacne z netu, este som nevidel kamenny shop, v ktorom by sa ceny priblizovali priemernej internetovej cene
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

chalani dík za rady. Našiel som eshop pneutop.sk a tam sú o pár (cca 3) eur lacnejší a majú dopravu v cene. Poznáte ten shop? Oplatí sa ušetriť tých páč éčiek - nerád by som bral pneu z nejakého neznámeho obchodu a potom zistil, že mi namiesto nových goodyear ultragrip 7+ dovezú starší model bez pluska alebo budú gumy v žalostnom stave...? Dík za každú odpoveď, doteraz bral gumy oco z pneuservisu, čiže toto budú prvé cez net.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

v stredu by mi mali dorazit pneumatiky z www.pneumatikypriamo.com bral som od nich letne nedavno a spokojnost (Dunlop Sport MAXX rok vyroby 2008 coz nieje zle na to ze boli o 30 eur lacnejsie ako inde) a tie Falkeny HS439 co som hore pisal som objednal tiez od nich.
Maju dobre ceny a dopravu zdarma, platis a vopred a je tam moznost nechat pneu dodat priamo do pneuservisu. Ide to priamo z Nemeckeho skladu.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

chalani pozrite si ale este raz ten moj link..lebo tam je tiez doprava zadarmo a pisu tam, ze ked niekde najdete lacnejsie tak vam daju nizsiu cenu ako ste nasli.. toe celkom ok si myslim..
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

asi nakoniec zoberiem z najlevnejsipneu.cz ci ako to point pisal - budem brat nakoniec 15palcove a tie su tam najlacnejsie. Dík za skúsenosti. :)
Inak co na ne vravite? - Goodyear ultragrip 7+ Mate ich niekto? V testoch ADAP (ci jak sa to vola) su na druhom mieste. Nejake skusenosti s nimi?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Stoporko napísal:Inak co na ne vravite? - Goodyear ultragrip 7+
Výborná pneumatika, môžeš spávať kľudne, kúpil si dobré gumy :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dík - na aute zamestnávateľa sú 2 roky nemenené zimné (2 roky v kuse neprezuté) a je "radosť" na tom teraz jazdiť... rozbeh do kopca je čistý humor.

preto chcem mať na osobnom niečo, s čím sa nebudem musieť báť o život posádky - predsa len v aute veziem to najcennejšie :wink:
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

heker napísal:klm16 - Urcite aj kamarati mali rovnaky typ auta, rovnaky objem motora s rovnakym vykonom, rovnake siroke pneumatiky, rovnaka hmotnost auta bola a isli ste v rovnakej stope, ze?
nevem co ma stim spolocne objem motora... ked ti kola zacnu presmykovat je jedno ci mas 2.5 V6 alebo 1.2 HTP...
dolezita je hmotnost sirka pneu, a sposob jazdy....
BTW: nehovorim ze matadory su najlepsie pneumatiky, mam voci nim odpor, akurat tie na zimu ktore mam ja su proste fajn, na suchej mokrej aj zasnezenej vozovke....
Napísať odpoveď