Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Mozno toto ti pomoze http://wow.herniweb.cz/clanky/slovnicek ... lfstiny/1/jozko napísal:cafte je nejaka stranka kde by som nasiel skratky ktore sa pouzivaju vo WOW alebo niekto by mi mohol vypisat tie najpouzivanejsie?
cs ludia potrebujem 1 radu xD Zohnal som si vo VUBke ucet xD Start Konto .Takze otazka :kolko cca platim za odoslanie? Posielam im Eura alebo Libry (co im pride na ucet) a dopocul som sa ze ked tam napisem cislo kreditky (vo wow acc manager) ze si budu kazdy mesiac z kreditky AUTOMATICKY strhavat cca 13Ecok.Co je na tom pls pravdy ... A este 1 otazka:Vo VUBke mi dali taku karticku A1-A6 1-6 ze pri kazdej transakcii sa ma to opyta na ciselny kod co je v tom poli ? Musim to aj tuto udavat .... dajak mi to pls vysvetlite xD Thx
Síce som to prečítal 50x aby som tomu pochopil ale hádam píšem správne:
1. Za platbu cez internet platíš podľa cenníka banky. Koľko to je ti neviem povedať, mám SLSP.
2. Neposielaš € a ani GBP, platí sa v USD.
3. Áno, budú ti pravidelne strhať, je to mesačná platba, si čakal kremeše?
5. Nie, je to grid karta, tá ti je pri platbe kartou na nič. Potrebuješ ale kontrolné trojčíslie na zadnej strane karty.
6. Bod č.4 tu nie je.
1. Za platbu cez internet platíš podľa cenníka banky. Koľko to je ti neviem povedať, mám SLSP.
5. Nie, je to grid karta, tá ti je pri platbe kartou na nič. Potrebuješ ale kontrolné trojčíslie na zadnej strane karty.
6. Bod č.4 tu nie je.
Drobné doplnenie a oprava:filip102 napísal:Síce som to prečítal 50x aby som tomu pochopil ale hádam píšem správne:
6. Bod č.4 tu nie je.
- Na európskych serveroch sa platí v Eurách (USD sa platí na US serveroch, v našej oblasti s dosť zhoršeným pingom)
- Môžeš si nastaviť, či ti budú strhávať mesačne 13 E, alebo 35.97 EUR za 3 mesiace, alebo 65.94 EUR za pol roka (pravidelne, nejako 1-2 dni sú tam zdarma medzi polročnými platbami, dokiaľ to systém spracuje)
- Ten 6. bod je dobrá finta
Takze je vlastne im dam staly prikaz na strhavanie 13Eucok co mesiac xD A neda sa ten prikaz po nejakej dobe zmazat napr ked napr nechcem dany mesiac hrat ...
EDIT:Nasiel som tam daco taketo v menu platieb : Cancel recurring subscription plan takze by sa to malo dat seknut s tym
EDIT: http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003132 mate dajake skusenosti s tymto ? odkial sa to da najlepsie objednat z UK to asi pride za 1mesiac totiz
EDIT:Nasiel som tam daco taketo v menu platieb : Cancel recurring subscription plan takze by sa to malo dat seknut s tym
EDIT: http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003132 mate dajake skusenosti s tymto ? odkial sa to da najlepsie objednat z UK to asi pride za 1mesiac totiz
Áno, cancelnutím si prerušíš platbu a všetky postavi ti ostanú na serveri (nejako rok ci ako?)M@thew napísal:Takze je vlastne im dam staly prikaz na strhavanie 13Eucok co mesiac xD A neda sa ten prikaz po nejakej dobe zmazat napr ked napr nechcem dany mesiac hrat ...
Blizzard authentificator je zaujimavá vec, viac som sa zaujimal o jej verziu pre mobil (bola v akcii za 1 euro), lenže nejako ma to prešlo, keďže neviem ako je riešená strata / ukradnutie / zlyhanie prístroja a akú dobu potrvá, kým sa budem môcť prihlásiť bez toho. Ak ukážu schodné riešenie (čo som zatiaľ nikde nenašiel, aj keď som veľmi nebádal) tak si to kúpim aj ja
/// Link na to http://mobile.blizzard.com/sk-en/t401-c ... henticator (momentálne aspoň mne zobrazuje cenu 0,99 dolárov, vyberie sa značka, typ mobilu a mobilný operátor)
/// A FAQ
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na thunderhorne je tusim najlepsia CZSK gilda, Memento morigm4n napísal:da sa nejako zistit kolko ludi je v tom momente na serveri online? (btw Thunderhorn)
edit: hrava niekdo z vas na tomto serveri?
njn aj ked to neni funko je to 3xp rate vsetko ostatne 1xp rateJV napísal:Predam 80 huntra na serveri equilibrium
80ka full epik horda jeden z naj eq na servri
pre blizsie info pm cena dohodou
viem ze sa to moc nepredava ale tento ma vynimocny eq tak chcem aspon skusit a cena nemusi byt nejaka vysoka
A čo keby mal niekto záujem o môj char? xP
Takmer full T9 set (T8,5 hlava) gear aj z Trial of the Crusader. Cca 5000g (s tým čo mi ľudia dlžia je to takmer 8000g, poznám ich osobne, takže to vrátia
). Ďalej mám perfektných mountov ako Chopper (!), Biely mamut, vojnový mamut, medveď... všetkých mountov aliancie, skyguarodv atd... (dokopy 54 mountov). Eng 450 (naučených aj spústu vzácnych receptov), Mining 450, FA 450, Fishing 450, Cooking 450. Skoro 5000 Achievment points, exalted s množstvom frakcií (Sons of Hodir, Argent Crusade, skyguards, shattered sun offensive...) atd, atd... Kľúč do EOE, Dual-talent špecializácia, skoro 2500 Quest completed, 3 epické 22slotové bagy, 32-slotový eng bag a základný. Skrátka brutal char, pripravený raidit Icecrown Citadel
Viac si prezrite achievmenty, ktoré charakter má (ešte chýba len Less-Rabi a Amber void a bude Red Proto-Drake)
Ak by mal niekto vopred záujem, tak nech si prv pozrie ceny takých charakterov inde a neponúkne len 3-násobok "ceny hry a datadisku", ďakujem
Kód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twilight's+Hammer&n=NightmearAk by mal niekto vopred záujem, tak nech si prv pozrie ceny takých charakterov inde a neponúkne len 3-násobok "ceny hry a datadisku", ďakujem
-
Hotwire
Addict
dano sak si hovoril ze na ICC si nazadNightmear napísal:A čo keby mal niekto záujem o môj char? xP
Takmer full T9 set (T8,5 hlava) gear aj z Trial of the Champion. Cca 5000g (s tým čo mi ľudia dlžia je to takmer 8000g, poznám ich osobne, takže to vrátiaKód: Vybrať všetko
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twilight's+Hammer&n=Nightmear). Ďalej mám perfektných mountov ako Chopper (!), Biely mamut, vojnový mamut, medveď... všetkých mountov aliancie, skyguarodv atd... (dokopy 54 mountov). Eng 450 (naučených aj spústu vzácnych receptov), Mining 450, FA 450, Fishing 450, Cooking 450. Skoro 5000 Achievment points, exalted s množstvom frakcií (Sons of Hodir, Argent Crusade, skyguards, shattered sun offensive...) atd, atd... Kľúč do EOE, Dual-talent špecializácia, skoro 2500 Quest completed, 3 epické 22slotové bagy, 32-slotový eng bag a základný. Skrátka brutal char, pripravený raidit Icecrown Citadel
Viac si prezrite achievmenty, ktoré charakter má (ešte chýba len Less-Rabi a Amber void a bude Red Proto-Drake)
Ak by mal niekto vopred záujem, tak nech si prv pozrie ceny takých charakterov inde a neponúkne len 3-násobok "ceny hry a datadisku", ďakujem
-
Mrk
Professional
dnes som tak spominal na zaciatky ked som zacinal hravat, stary super honor system, jak som ako low lvl chodil bgcka ziskaval prve ranky...uz som nehral cez 4 mesiace, ale predpokladam, ze wotlk stale stoji za hovno
tak ma napada, nemate niekto fakt kvalitny preTBC server ? tzn. patch max 1.12.x ? kde su hraci a funguje to tak jak ma, kedze uz niaka ta doba presla, ale zase na druhu stranu vsetci sa orientuju na tie nove vecicky
tak ma napada, nemate niekto fakt kvalitny preTBC server ? tzn. patch max 1.12.x ? kde su hraci a funguje to tak jak ma, kedze uz niaka ta doba presla, ale zase na druhu stranu vsetci sa orientuju na tie nove vecicky