sialeny ventilator, asi na zdroji
sialeny ventilator, asi na zdroji
- uz dlhsi cas som pocul zvlasne hucanie z pc, kt. som vsak prisudzoval hdd
- dnes sa vsak z nicoho nic zacal strasne hucat ventilator, asi na zdroji, znelo to tak, akoby planoval odletiet, otvoril som bednu a do dvoch minut sa opat utisil
- mam Fortron 350w s 12cm fanom
- viete mi poradit, dosledkom coho to vzniklo
- dnes sa vsak z nicoho nic zacal strasne hucat ventilator, asi na zdroji, znelo to tak, akoby planoval odletiet, otvoril som bednu a do dvoch minut sa opat utisil
- mam Fortron 350w s 12cm fanom
- viete mi poradit, dosledkom coho to vzniklo
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ak si aspoň trocha zručný tak zdroj bez problému rozoberieš. vyberieš ventilátor zobereš ho ukázať niekam do obchodu alebo k niekomu kto stým roby a zadováž si nový. nie je to veľa peňazí teda sa aj oplatí investovať nie do toho najlacnejšieho. uisti sa či náhodou niaky káblik nezasahuje do lopatiek ventilátora. btw tie som chcel meniť ventilátor a nakoniez iba uzemňovací vodič zavadzal lopatkám ventilátora. a nezabudnie pre tým vytiahnuť sieťový kábel. a skús si niako zapametať polaritu(farby káblikov a tak....) good luck 
Ten zdroj mam 1,5 roka a jeho vnutro vyzera dost zaprasene
, no momentalne sa mi ho nechce rozoberat a pockam az na vymenu ventilatora.
Dalej som sa docital, ze to mozu sposobovat aj opotrebovane loziska, takze vymenim sucasny ventilator za nejaky s fluidnymi loziskami asi od SCYTHE a napajany bude z molex konektora lebo pajkovanie ma nelaka.
V uvahu este prichadza fan na cpu, je tam klasicky box chladic a ventilator uz bezi asi 4 roky a rovnako asi pojde do dochodku.
Dalej som sa docital, ze to mozu sposobovat aj opotrebovane loziska, takze vymenim sucasny ventilator za nejaky s fluidnymi loziskami asi od SCYTHE a napajany bude z molex konektora lebo pajkovanie ma nelaka.
V uvahu este prichadza fan na cpu, je tam klasicky box chladic a ventilator uz bezi asi 4 roky a rovnako asi pojde do dochodku.