predam pol roka aktivne pouzivany telefon Nokia 5800XM, komplet sada, tak ako som ho kupil (aj s 8GB kartou, v pripade zaujmu pridam instalacne balicky aplikacii - mam ich celkom dost). Neblokovany, z Nokia shopu, s najnovsim firmware. Prisiel mi prave zo servisu, mal som cierne smuhy na displeji zvnutra a neslo zelene tlacitko (zrejme vdaka mojej prechadzke Tatrami v dazdi - predpokladam ze slo o moje zavinenie, nie chybu telefonu), takze ma novy uplne novy displej, akurat na spodku sa trosku (cca 2 miesta pribl 2x2mm) olupuje farba kedze som ho aktivne pouzival, farba.
Fotky dodam na poziadanie.
Som z Kosic, uprednostnovany osobny odber, pripadne chodim obcas domov do Lucenca.
Cena: 175€, pri rychlom jednani dohoda.
Cena je taka kvoli cistonovemu displeju (nie prednemu krytu), kvoli tomu ze nie je vybraty na pausal, a za to ze je na par kozmetickych chybiciek vo funkcne bezchybnom stave.
Ponuky do SS, alebo na [email protected]...
Som v praci, pripadne fotky pridam neskor.
dodatok: Telefon je v zaruke este rok a pol, kupovany na prelome aprila/maja 2009.
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2009, 20:26 )
pridane fotky
//autoeditácia príspevku ( 09 Nov 2009, 14:00 )
druhykrat upravena cena, rucim za to ze telefon je v bezchybnom HW/SW stave s komplet prislusenstvom.