prosim vas kupil som si switch air live -FSH5PS doma mam net cez wi-fi...no a nech to zapojim ako zapojim,stale mi dole ikonka vyskoci pripojenie je obmedzene nebo zadne...a net mi nejde [Confused]
Please ako to mam spravit ? doma ma k tej wi-fine 3 kable.Jeden ide do elektriky,druhy je z vonku anteny a ten treti ide do pc
na streche je pri tej antenke nejaka skrinka,ten co nam zapajal net vravel ze to ma vlastny procesor,pamate,vsetko...je tam nejaka linux aplikacia...je to vonku na streche.
No dal som cmd IPconfig napisalo toto :
takto vyzera doma moje pripojenie :
Problem zo Switchom a netom
-
Cako_SK
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
hmm ja neviem..ale akurat som volal jednemu kamosovi co robil siet druhemu...no a ten ma tento isty net co ja aj zaradenie...Ide mu to cez switch ako by to malo ist mne..povedal ze nieco musim nastavit z IP 192.168.1.1 alebo tak nejak...tomu kamosovi to tam nastavil a uz to ide..len ja neviem co s tou ip 
ked to mam v tom straom zapojeny net tak mam vsetko vyplnene v nastaveniach sieti..ale ked net zapnem cez oruter nejde a ukaze toto :
please pomozte slak ma trafi cely den sa s tym piplem
ked to mam v tom straom zapojeny net tak mam vsetko vyplnene v nastaveniach sieti..ale ked net zapnem cez oruter nejde a ukaze toto :
please pomozte slak ma trafi cely den sa s tym piplem