Mas IPOD alebo IPOD TOUCH?
Mas IPOD alebo IPOD TOUCH?
A mas nejake stranky na vymenu,kde by sa dali najst hry,popripade aplikacie pre tuto masinku? Tak napis Sukromnu spravu.....
)))
Mam to kratko myslim tu vec...vies bratku...co vsetko sa neda a bratia rusi to dokazu,by si sa cudoval,kdesi som cital,ze z obycajnej Nokie 3310 dokazali spravit aby hrala mp3 ku....neviem ako to dokazali....ale boli ozaj dobry....to len tu na slovensku sa o nicom takom nepise...proste treba len chodit po strankach a hladat hladat....
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no bratku kedze po dobrom ti to skratka vysvetlit neslo tak ti to teda zprostretkujem ako pre normalneho nechapaveho defekta !djkobrra napísal:Mam to kratko myslim tu vec...vies bratku...co vsetko sa neda a bratia rusi to dokazu,by si sa cudoval,kdesi som cital,ze z obycajnej Nokie 3310 dokazali spravit aby hrala mp3 ku....neviem ako to dokazali....ale boli ozaj dobry....to len tu na slovensku sa o nicom takom nepise...proste treba len chodit po strankach a hladat hladat....
si ko*ot ked nechapes ze ak vyrobca softwaru ziada platenie a ty ho tam das inak ako zaplatenim a ziskanim licencie tak je to warez a nic viac ako warez ? to ze ty si niekde nieco cital tu nikoho nezaujima pretoze mam taky pocit ze tu sa minimalne 80% osadenstva vyzna do technickych veci asi viac ako ty ? preco sa snazis mudrovat ked ti to nejde ,skratka tu sa warez nepodporuje,vlastne je zakazany a ty tu ides niekoho presviedcat ze je neznaly ci co a ze bratia rusi dokazu to a dokazu ono ,hej dokazu lenze legalne to nieje a warez=nelegalne kapis ?
niektory ludia su vazne dementni
Len doplnim, ze Apple neni Nokia a stare casy su prec. Nejde upravit software na ktorom sa neustale pracuje a vyvija sa narozdiel od zapadnuteho Nokia 3310 software-u, ak sa to tak vobec da nazvat. A myslim, ze veris az prilis vela veciam, menej pred telkou a internetom, viac realneho zivota. Peace.
Priatelu,ja som chcel len poukazat na to,ze nic nie je nemozne...A ze urcite sa da vsetko obist....Ci softwaermi,alebo inym zasahom...Neukamenuvajte ma za moj nazor...Pisal som vyssie,ze som zaciatocnik s pracou na tomto stroji (iPode)...Moze byt pravda co pises...neberiem ti tento nazor,ale mozno sa najdu nejaky ludia,ktori by to dokazali obist....
Ps: ja som chcel len nejaku stranku na hry,ci niekto nepozna,zopar som ich nasiel,aj aplikacii,ale dobrych hier na zabitie nudy nikdy nie je dost....
PS:A to ci som dementny,to som si "akoze" nevsimol,zalozil som tuto diskusiu nie,aby sa tu nadavalo mi,ale preto,aby sa pomohlo.
Ps: ja som chcel len nejaku stranku na hry,ci niekto nepozna,zopar som ich nasiel,aj aplikacii,ale dobrych hier na zabitie nudy nikdy nie je dost....
PS:A to ci som dementny,to som si "akoze" nevsimol,zalozil som tuto diskusiu nie,aby sa tu nadavalo mi,ale preto,aby sa pomohlo.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lenze zas dokazujes len tu demenciu lebo si stale melies svoje dristy ktore su uplne mimo ,kazdy ti tu slusne vysvetlil ze tu sa nevedie warez a ty stale chces linky na stranky kde su hry a podobne ,lenze to vsetko warez je ,jedina oficialna cesta a teda aj legalna pre apple je app store resp itunes chapes ? nikto ti tu nic ako link na hry ktore niesu legalne neda pretoze je to zakazane v pravidlach a to ze to niekto dokaze hacknut je pravda aj tu nas je velmi vela co myslis ? to ani ruskeho povodu nemusime bytdjkobrra napísal:Priatelu,ja som chcel len poukazat na to,ze nic nie je nemozne...A ze urcite sa da vsetko obist....Ci softwaermi,alebo inym zasahom...Neukamenuvajte ma za moj nazor...Pisal som vyssie,ze som zaciatocnik s pracou na tomto stroji (iPode)...Moze byt pravda co pises...neberiem ti tento nazor,ale mozno sa najdu nejaky ludia,ktori by to dokazali obist....
Ps: ja som chcel len nejaku stranku na hry,ci niekto nepozna,zopar som ich nasiel,aj aplikacii,ale dobrych hier na zabitie nudy nikdy nie je dost....![]()