sekanie zvuku, obrazu na dvd
Ahoj.
mám tu taký menší problém.. ak si vložím dvdčko do mechaniky a pustím si film strašne mi seká.
zrejme je to nastavením mechaniky, lebo na druhom pc to robilo tiež a zobrali sme to do opravy a tam to nastavili..
nechcem sa do toho ja moc montovať tak vás prosím o radu.
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2009, 20:31 )
nikto nič?
mám tu taký menší problém.. ak si vložím dvdčko do mechaniky a pustím si film strašne mi seká.
zrejme je to nastavením mechaniky, lebo na druhom pc to robilo tiež a zobrali sme to do opravy a tam to nastavili..
nechcem sa do toho ja moc montovať tak vás prosím o radu.
//autoeditácia príspevku ( 06 Nov 2009, 20:31 )
nikto nič?
-
vladenko007
VIP
Napisal ti v spravcovi zariadeni tak nehladaj vo vlasnostiach mechaniky.Zonaxxx napísal:ak klidnem na vlastnosti mechaniky tak nič také tam nenájdem.. trošku podrobnejšie by si to mohol napísať
Vo Viste
Ovladaci Panel/System/nalavo kliknut Spravca Zariadeni/Radice IDE
V XP si uz nepametam tusim kliknut na Tento Pocitac pravim dat vlasnosti a zalozka Hardware tusim.
ešte teraz také zistenie.. pri sťahovaní mi tiež zamrne pc a až keď sa stiahne súbor odmrzne..
tak zrejme pri zaťažení nejakými dátami mi stále zamrza alebo sa spomaluje..
môže to byť, že mi niečo odchádza? hdd?
včera som to skúsil odinštalovať a po reštarte mi to stále hádzalo modrú smrť tak som cez safe mode obnovil systém.
v biose vpodstate nič také neviem nastaviť a káble sú ok..
tak zrejme pri zaťažení nejakými dátami mi stále zamrza alebo sa spomaluje..
môže to byť, že mi niečo odchádza? hdd?
včera som to skúsil odinštalovať a po reštarte mi to stále hádzalo modrú smrť tak som cez safe mode obnovil systém.
v biose vpodstate nič také neviem nastaviť a káble sú ok..
-
vladenko007
VIP