http://www.prihadzuj.sk/
http://www.prihadzuj.sk/
čo si otom myslíte ? neni to nejaky odrb ? niečo ako podobne odrby že kupim si te kliky no nikdy nič nevyhrám .......lebo je divne ked tam vydražite 300eurovy notebook za 30euro .......skúšal to niekto ?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ked si nakoniec preratas Cenu za Jedno Prihodenie ... tak ta to vyjde narovnako ...
Obcas sa stane ze nieco "Vydrazis" Lacnejsie ale to je naozaj zriedkave ... V niektorych pochybnych Strankach potom dojde niekto z Vedenia a zacne "Prikladat" aby to nemuseli predat tak lacno.
Uz bolo par ludi co sa na tom pekne odrbali.
Obcas sa stane ze nieco "Vydrazis" Lacnejsie ale to je naozaj zriedkave ... V niektorych pochybnych Strankach potom dojde niekto z Vedenia a zacne "Prikladat" aby to nemuseli predat tak lacno.
Uz bolo par ludi co sa na tom pekne odrbali.
aha už som pochopil ...........ale vtom članku bolo písane že take aukro je spolahlive čo myslite vy ? lebo aj tam dosť často najdem dosť výhodne akcie ....na 2 som aj prihodil vyhral som a potom my napísal uživaťel že sice som vyhral ale za taku malu sumu to nepredá a ani neni povinný to predať aj ked som aukciu vyhral ja ......
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To je proti pravidlm aukra a tvrdo sa to postihuje. Mal si mu dať minimálne negatívny komentár alebo to rovno nahlásiť správcom. Tí by s takým somárom už spravili poriadky. To je riziko dražby...že pôjde pod cenu. A navyše na to je tam aj zadanie počiatočnej ceny.Zaxman napísal:aha už som pochopil ...........ale vtom članku bolo písane že take aukro je spolahlive čo myslite vy ? lebo aj tam dosť často najdem dosť výhodne akcie ....na 2 som aj prihodil vyhral som a potom my napísal uživaťel že sice som vyhral ale za taku malu sumu to nepredá a ani neni povinný to predať aj ked som aukciu vyhral ja ......
osobne mám z tohto zmiešané pocity, je jasné, že Ťa produkt vyjde viac ako sa píše, je aj pravda, že ľuďom záhadne nešlo prihadzovať posledné sekundy dražby, ale keď aj kamarát sa už doma teší z nb, (podobná stránka ako prihadzuj.sk ale česká) ktorého cena u nás je cca 18 000 a jeho to vyšlo celkovo aj s prihadzovaním (160 krát prihodil čo je cca 1600,-) na 6 000. Aj tak sa to oplatí nie? Len je tam ten risk, že ti dôjdu body na prihadzovanie.
tá stránka stále ide...Zaxman napísal:no dlhú kariéru ta stránka nemala
-
tommyville
Novice
www.prihadzuj.sk
Tak ja som nazoru, ze je to docela sleha..pocas studia v US som chodil na swoopo.com a je to obdobne..povyhraval som tam vela veci..
Uz som sa prihlasil aj kupil kredit na prihadzuj.sk..
Pisal som im aj ohladne toho vcerajsieho vypadku a chlapci to asi nedomysleli, lebo server im to nezvladol..ale to asi PREDAJ LISTKOV PROTI SLOVINCOM
Ale vsak nam vratili vsetky kliky, takze prihadzujemeeee...
See ya All. Good LUCK!
Uz som sa prihlasil aj kupil kredit na prihadzuj.sk..
Pisal som im aj ohladne toho vcerajsieho vypadku a chlapci to asi nedomysleli, lebo server im to nezvladol..ale to asi PREDAJ LISTKOV PROTI SLOVINCOM
Ale vsak nam vratili vsetky kliky, takze prihadzujemeeee...
See ya All. Good LUCK!
-
tommyville
Novice
mne to moze byt suma fuk, co si vy myslite..dal som to iba do googleu...lebo ma tiez zaujjimalo, co si slovenska mentallita o tom mysli..vela cestujem a vidim vela rozdielov medzi narodmi, takze preto som sa rozhodol to komentovat..na slovensku som iba asi 3 mesiace v roku, takze akykolvek obdobny projekt by som nedokazal riadit, i ked musim priznat, ze ked sa usadim konecne, tak by som rad nieco podobne vymyslel...understand? i just have fun..na internete..takze obdobne "Vase" problemy vobec neriesim..see ya.
bla bla, zase nic k veci okrem lakania na zjavny podvod, kto uz ani toto nevidi tak amen s nim...za chvilku tu zase budu ludia vyplakavat ako nedavno (prisiel mi ucet na 60 eur za pouzivanie web stranky)
ten ledabolo argument:
ten ledabolo argument:
si nechal laskavo pre seba, odkukal si "napad" ako zbohatnut za par tyzdnov a teraz si myslis, ze si vsetkych prechytracil a ze aku skvelu vec si objavilco si slovenska mentallita o tom mysli..vela cestujem a vidim vela rozdielov medzi narodmi
A nám je zasa sumafuk tvoj teplý názor. ouu yeah!tommyville napísal:mne to moze byt suma fuk, co si vy myslite..dal som to iba do googleu...lebo ma tiez zaujjimalo, co si slovenska mentallita o tom mysli..vela cestujem a vidim vela rozdielov medzi narodmi, takze preto som sa rozhodol to komentovat..na slovensku som iba asi 3 mesiace v roku, takze akykolvek obdobny projekt by som nedokazal riadit, i ked musim priznat, ze ked sa usadim konecne, tak by som rad nieco podobne vymyslel...understand? i just have fun..na internete..takze obdobne "Vase" problemy vobec neriesim..see ya.
-
tommyville
Novice
amen s tebou a tvojou zakomplexovanostou...mam vsetkych v pi.i..co si myslia, kde klikam a akom travim svoj volny cas..aj to, ci si myslis, ze som v tom alebo nie..co upla ko*ot.na..
zaplatit niekomu 60 eur za pouzivanie nejakej stranky..tak ty musis byt aky inteligent..
uz aby zaviedli ten zakon o obmedzeni volnych disk. for, lebo ludia ako ty normalne dehonestuju ludsku rasu a vyvoj cloveka ako taky!
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 13:48 )
zaplatit niekomu 60 eur za pouzivanie nejakej stranky..tak ty musis byt aky inteligent..
uz aby zaviedli ten zakon o obmedzeni volnych disk. for, lebo ludia ako ty normalne dehonestuju ludsku rasu a vyvoj cloveka ako taky!
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 13:48 )
Teplo mas ty v gacoch ked vidis chlapa ty buzna!Frikso napísal:A nám je zasa sumafuk tvoj teplý názor. ouu yeah!
Are you tired of women? Fed up of the girly ways? Not sexually atracted to them?tommyville napísal: //autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2009, 13:48 )
Teplo mas ty v gacoch ked vidis chlapa ty buzna!
We have the solution for you!
Try being gay!
verte ci neverte tato stranka prihadzuj.sk funguje..
prve som si tiez myslel ze je to somarina,zaregistroval som sa a za prvych 5 klikov zadarmo som vydrazil 16gb USB kluc za 1.81€
skontrolovat si to moztre medzi skoncenimi aukciami a najdete tam USB 16GB za 1.81 a moj nick geri444
po vydrazeni som to hned zaplatil... cakal som tyzden.. a dnes mi to nauzaj DOSLO... 16gb USB kluc ... to co tam vidite na fotke.. poslali to cez UPS.. mozem vam poslat aj fotky tohto USB.. je to seriozna stranka ziadny oblb,,vecina zvas mi aj tak nebude verit,,ale premna lepsie,,cim menej ludi tam bude tym mam vecsiu sancu ze daco vydrazim
takze neveriaci papa 
prve som si tiez myslel ze je to somarina,zaregistroval som sa a za prvych 5 klikov zadarmo som vydrazil 16gb USB kluc za 1.81€
skontrolovat si to moztre medzi skoncenimi aukciami a najdete tam USB 16GB za 1.81 a moj nick geri444
po vydrazeni som to hned zaplatil... cakal som tyzden.. a dnes mi to nauzaj DOSLO... 16gb USB kluc ... to co tam vidite na fotke.. poslali to cez UPS.. mozem vam poslat aj fotky tohto USB.. je to seriozna stranka ziadny oblb,,vecina zvas mi aj tak nebude verit,,ale premna lepsie,,cim menej ludi tam bude tym mam vecsiu sancu ze daco vydrazim