Neprijemny pocit v hrdle
-
Sasuke7073
Novice
Neprijemny pocit v hrdle
Zdravim neviem na akom fore by som sa to mal spytat tak sa pytam tu ...som fajciar a v poslednej dobe mam v hrdle pocit ako keb zhltnete pirulu a zostane vam v krku tak ako keby som mal v hrdle pirulu zaseknutu...niektory vravia ze to je tym ze som dlho fajcil jednu znacku a iny zas ze nech aspon na tyzden prestanem z to prejde ....mate s tym nejaek skusenosti ? (zevraj to je len hlien) za odpoved vopred DAKUJEM 
Tak neviem ale nerozmyslal si nad tym, ze to nemusi byt z fajcenia ? Skus ist ku lekarovi, ja som mal ten isty pocit no ja som mal aj bolesti v hrdle no este ich aj mam, caka ma operacia vybratie mandli stale mi hnisali a to spôsobovalo to , ze som mal neprijemny pocit v hrdle akoby sa mi tam nieco zaseklo. Kazdopadne vyskusaj zajst k lekarovi. 
-
Sasuke7073
Novice
ked citim akoby pirulu v hrdle zaseknutu a bolesti nemam mozem normal fajcit popri tom ? tebe to preslo same od seba ?
//autoeditácia príspevku ( 09 Nov 2009, 19:48 )
lekarovi si teraz nemozem dovolit ist nastupil som do noveho zamestnania a nebolo by to vhodne hned na zaciatku
//autoeditácia príspevku ( 09 Nov 2009, 19:49 )
nemam ten pocit stale len obcas a vecsinou ked fajcim mam ten pocit ked prehltam sliny
lekarovi si teraz nemozem dovolit ist nastupil som do noveho zamestnania a nebolo by to vhodne hned na zaciatku
nemam ten pocit stale len obcas a vecsinou ked fajcim mam ten pocit ked prehltam sliny
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja fajcim tiez ,mal som stresa ,hlavne si necitaj nic diagnosticke na nete lebo ti dojde akurat tak zle a zacnes mysliet na rakovinu hrtana alebo podobne ,kazdopadne skus ist lekarovi ja som to mal dva krat ,prvy krat mi dala strekujuci sprej do hrdla co maju aj astmatici a to vtedy pomohlo ,ked som to mal druhy krat tak som uz u lekarky ani nebol a preslo to same ,zatial som mal zvacsenu len tu uzlinu a teraz kaslem kvoli chorobe no myslim ze ten pocit niecoho v krku mi presielSasuke7073 napísal:ked citim akoby pirulu v hrdle zaseknutu a bolesti nemam mozem normal fajcit popri tom ? tebe to preslo same od seba ?
Tak ked ten pocit nemas stale neviem ako to myslis ? Ze istu dobu ten problem mas nepretrzite a potom z nicoho nic ti to prejde ? Ja tento problem mam stale zhoduje sa to, ze ked prehltas tak mas to akoby nieco ti tam zavadzalo. Skus zajst k lekarovi da ti na to neaky sprej ja us istu dobu pouzivam Bioparox ci ako sa to vola ( je to pre alergikoch ) a dost casto kloktam (OROFAR) Orofar ti môzem len odporucit mne sa vzdy po tom ulavi, a je na volny predpis.
A ked nemas cas tak skus poprosit rodicou, alebo neakych blizkych nech zajdu za obvodnou lekarkou a nech vysvetlia aky mas problem. No stale je lepsie ak za lekarkou zajdes ty. Zdravie neber na lahku vahu
FAJCENIE SKODI ZDRAVIU!!
A ked nemas cas tak skus poprosit rodicou, alebo neakych blizkych nech zajdu za obvodnou lekarkou a nech vysvetlia aky mas problem. No stale je lepsie ak za lekarkou zajdes ty. Zdravie neber na lahku vahu
FAJCENIE SKODI ZDRAVIU!!
Tak mam ten pocit vecsinou ked fajcim alebo ked dofajcim ....inokedy sam od seba vesinou nezacne ....tak lekarke nepojdem urcite to mi nevychadza kvoli prace ako som uz pisal ale ked moj problem opisem v lekarni tak si myslim ze aj tam by mi vedeli pomoct ne ???? ......a ty z va co tento pocit mali tak fajcili ste popri tom alebo ste pockali kym to prejde a potom ste zacali fajcit zas ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no tento sprej som mal aj ja a niesom alergik ,je to kvazi antibiotikum ktore sa da zakupit aj bez lekarskeho predpisu a malo by to nicit nejake bakterie v hrdle<j3RrY> napísal:Us som pisal pomaha ak kloktate ja osobne kloktam (OROFAR) alebo mam este sprej Bioparox ale ten je pre alergikov.
//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2009, 16:35 )
no tento sprej som mal aj ja a niesom alergik ,je to kvazi antibiotikum ktore sa da zakupit aj bez lekarskeho predpisu a malo by to nicit nejake bakterie v hrdle<j3RrY> napísal:Us som pisal pomaha ak kloktate ja osobne kloktam (OROFAR) alebo mam este sprej Bioparox ale ten je pre alergikov.
Tak to presne neviem aku cinnost to ma ale viem, ze je velmi neprijemny, ma velmi horkastu chutcORP. napísal:no tento sprej som mal aj ja a niesom alergik ,je to kvazi antibiotikum ktore sa da zakupit aj bez lekarskeho predpisu a malo by to nicit nejake bakterie v hrdle