Pocitac na modelovanie ProE,NX...

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Pocitac na modelovanie ProE,NX...

Príspevok od používateľa Juicy »

Viem ze je tu tema pre tych co potrebuju poradit so zostavou, ale ja mam specifickejsi problemik. Potreboval by som navrhnut zostavu pre znameho kotra by mala sluzit hlavne na pouzivanie programov ProEngineer, SolidEdge, Catia, NX ...skratka programy pre 3D modelovanie suciastok. Preto by som od vas potreboval radu hlavne v oblasti grafickej karty ktora je pritom asi najviac vytazena. Potrebujem only case, nemusi to byt ziadne extra supa delo hlavne aby potiahlo tuto pracicku.
Cenovy strop je 400-500€.
Dakujem vsetkym za rady
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dodo_mt »

:) zalezi na tom co kamarat modeluje... ci gigove zostavy alebo jednoduche modely... Ak plati druha moznost tak nepotrebuje nic specilne. Mam skusenost s GK stavanymi na ProEcko ktore funguju vseliako len nie dobre... a s normalnymi kartami ktore fungovali skvelo... Dalsia vec je ta ze samotne proecko pouziva na grafiku procesor a nie GK...

Moja skusenost... ATI X1950 a ATI X1600 mobility fungovali ovela lepsie ako NVIDiA Quadro Fx 1500...

dodo
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ono najlepsie je zistit si, akym sposobom tieto programy tu grafiku robia. Divil by si sa, ale na takuto grafiku podobnym programom bohato staci slaba graficka karta a daleko viac je vytazene CPU.
Napísať odpoveď