mate nejake napady ako? v com? by som to mal nakodit a rozne rady poprosim ak o tom nieco viete...dik
web formulare
web formulare
zdravim..robim taku pracicku kde chcem mat nastroj ktory mi bude automaticky hromadne vyplnovat web formulare...chcel by som to porobit univerzalnejsie na viacere typy formularov...
mate nejake napady ako? v com? by som to mal nakodit a rozne rady poprosim ak o tom nieco viete...dik
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
TGiJack
Medium Star
nadefinujes si stranku kde je ten formular ,ten si kuknes ako kod ake udaje odteba ziadaju a ako sa tie inputy volaju ID alebo NAME,tak si budeš moct vytvorit niečo ako kostru ktoru pomocou scriptu vyplniš a pošlel...... EASY či niemycreed napísal:a vies mi nejako vysvetlit tu problematiku vyplnania tych formularov...ze ako to vlastne prebieha
PS: len tak pre zaujimavost, prezradil by si na aké šialene použitie to planuješ spravit?
no robim o tom pracu do skoly tak preto to potrebujem vediet...
...no ak by sa ti chcelo a moc sa budes niekedy nudit..mohol by si mi pls spravit taky mensi tutorial na to ako sa to robi...to s kodom formulara chapem, to som aj vedel ale scripty mi zatial vela nehovoria
...napr. ked chcem vyplnat polia tak do tagu treba dat value="hodnota_pola" a zobrazi sa tam hodnota value a ked mam napr select menu kde si zo zoznamu vyberam tak treba nastavit u zelaneho optionu "selected" alebo "selected=true" ....no toto vsetko by som rad vyuzil v tom scripte tak teda ked sa budes niekedy nudit tak si na mna spomen 
...no ak by sa ti chcelo a moc sa budes niekedy nudit..mohol by si mi pls spravit taky mensi tutorial na to ako sa to robi...to s kodom formulara chapem, to som aj vedel ale scripty mi zatial vela nehovoria