web formulare

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
mycreed
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

web formulare

Príspevok od používateľa mycreed »

zdravim..robim taku pracicku kde chcem mat nastroj ktory mi bude automaticky hromadne vyplnovat web formulare...chcel by som to porobit univerzalnejsie na viacere typy formularov...

mate nejake napady ako? v com? by som to mal nakodit a rozne rady poprosim ak o tom nieco viete...dik ;)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

greasemonkey?
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no fajn takze to mam riesit cez skript ci ako?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to musíš sám vedieť ako vypadajú a ako ich potrebuješ vyplňať. Nemusí to byť iba skriptom, ale je to jedna z možností
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

a vies mi nejako vysvetlit tu problematiku vyplnania tych formularov...ze ako to vlastne prebieha :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

mycreed napísal:a vies mi nejako vysvetlit tu problematiku vyplnania tych formularov...ze ako to vlastne prebieha :)
nadefinujes si stranku kde je ten formular ,ten si kuknes ako kod ake udaje odteba ziadaju a ako sa tie inputy volaju ID alebo NAME,tak si budeš moct vytvorit niečo ako kostru ktoru pomocou scriptu vyplniš a pošlel...... EASY či nie :lol:

PS: len tak pre zaujimavost, prezradil by si na aké šialene použitie to planuješ spravit? :D či chceš spravit nejakeho "Spanbota" :)
mycreed
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no robim o tom pracu do skoly tak preto to potrebujem vediet...
...no ak by sa ti chcelo a moc sa budes niekedy nudit..mohol by si mi pls spravit taky mensi tutorial na to ako sa to robi...to s kodom formulara chapem, to som aj vedel ale scripty mi zatial vela nehovoria :) ...napr. ked chcem vyplnat polia tak do tagu treba dat value="hodnota_pola" a zobrazi sa tam hodnota value a ked mam napr select menu kde si zo zoznamu vyberam tak treba nastavit u zelaneho optionu "selected" alebo "selected=true" ....no toto vsetko by som rad vyuzil v tom scripte tak teda ked sa budes niekedy nudit tak si na mna spomen ;)
Napísať odpoveď