poradte zamestnanie
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
poradte zamestnanie
v ktorom je hlavnou ulohou soferovat auto
Mam na mysli obchodnych zastupcov - dílerov....ake zamestnania podobne tomu este poznate? Snazte sa zamerat na skupinu B... ani dodavky moc nemusim 
-
zuzkazuzka
VIP
Okrem vyššie spomenutého ešte ma napadá.. jeden môj známy robil pre nejaký bazár.. furt chodieval do Nemecka do bazárov kúpiť nejaké autá a na nich domov.. a potom robil pre nejakú autopožičovňu.. to zase furt pendloval medzi KE-BA.. raz doviesť auto zákazníkovi, potom odviezť auto od zákazníka... a tak. Celé to bolo len o šoférovaní.
-
NumBer_One
Star
Čo mám ja skúsenosť, obchodných zástupcov alebo v niektorých firmách aj inak nazývaných "šoférov", berú skôr mladých ľudí a nezáleží na tom ako dlho majú vodičák. Ak majú na výber, tak si určite vezmú skúsenejšieho šoféra, to je samozrejmosť. Prax je výhodou, no nie podmienkou.Zaxman napísal:18-ročneho nezoberu nikde ako šofera totiž všade beru ludi s praxou aspon 2-3 roky a ked už nie ako šofer v praci tak aspon ako 2-3ročný šofer v civile
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
je tiez rozdiel obchodny zastupca a obchodny zastupca
... ked budes obchodnym zastupenim pre coca-colu, tak budes iba jazdit, ked budes robit zastupenie pre poriadnu firmu tak budes zodpovedny za vybavovanie a celu realizaciu zakazky - teda nestaci vedet soferovat a byt ocotny cestovat, ale treba mat prehlad v odbore, prax vo vedeni obchodneho rozhovoru, co to vedet o ekonomike a uctovnictve ... no proste byt zakaznikovi oporou nech chce cokolvek
...
-
NumBer_One
Star
-
klm16
Medium Professional
ked chces robit sofera tak popozeraj aj po vozeni zien do rakuska ako operky. dostanes auto 4 zeny do neho adresu v rakusku a ides. 2-3x do tyzdna kamarat to robil bolo to vraj 1200 km na jednu cestu. Plat bol tusim cca 100 eur za jednu cestu. Ak zvladnes otocit 3x za tyzden moze to byt zaujimave, ale to sa nestihas vobec vyspat koli takym soferom su potom autonehody....
(inac rozpravam o vychodnom slovensku ak si z BA tak je to takmer 400km menej.)
(inac rozpravam o vychodnom slovensku ak si z BA tak je to takmer 400km menej.)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
klm16
Medium Professional
svet je zvrateny, u nas to robil spoluziak tesne po maturite....smejo napísal:to uz je sakra zodpovednost ist 1000 km a mat pri tom na krku niekolko (cudzich) ludi, navyse ked ma vodicak rok ci rok aj pol
ja by som do takejto prace nesiel soferovanie ma sice bavi ale toto je mega zodpovednost....
no ja som dakedy chodil MI-BA na otočku 3x za mesiac s polročným vodičákom. (ale mal som pri sebe aj ďalšieho staršieho skúsenejšieho vodiča, pre každý prípad) takže dá sa, ale áno je to zodpovednosť, a áno, je to veľa.smejo napísal:to uz je sakra zodpovednost ist 1000 km a mat pri tom na krku niekolko (cudzich) ludi, navyse ked ma vodicak rok ci rok aj pol