tak dufam ze to konecne vyjde aj na PC a pridaju aj drobne vylepsenia a ine veci, je to kvalitna zalezitost tiez pravda ze nie pre kazdeho ale ja osobne sa moc tesim
tak dufam aj ja..sice som to len nahodou zbadal na nete ale ja tmu verim..by to bola skvela vec manhunt2 na pc..tak uvidime zajtra co bude..hadam nesklamu
takze to bol asi klam a nic nevijde na pc
by sa to uz objavilo na nete
Tak som to skusil a som dost sklamany - ta grafika snad aj na PS2jke bola lepsia, vyzera to ze je to port z Wii-cka - co som tiez prekvapeny kedze predtym robili port z ps2 - ovladanie je nemotorne vacsina tych zakonceni bola pozmenena - po pritom je ta blba kamera.... nwm tesil som sa na to ale tak to to je dost slabe - a na mojom notebooku 2.6 GHz dual core, 9600 GT, a 4 GB ram som fps nemeral ale dost to seka
jezis maria same sklamania..este bude dokurene assasins creed2 a uz sa oddelam
taka odreagovacka..nic sa nezmenilo oproti 1 graficky..iba dej iny..
a co mam robit na zaciatku v takom dome? usiel som s tej liecebne alebo co to bolo a siel som do takeho domu..ale co tam tak to neviem...skusal som vselico
petko117 napísal:jezis maria same sklamania..este bude dokurene assasins creed2 a uz sa oddelam
taka odreagovacka..nic sa nezmenilo oproti 1 graficky..iba dej iny..
a co mam robit na zaciatku v takom dome? usiel som s tej liecebne alebo co to bolo a siel som do takeho domu..ale co tam tak to neviem...skusal som vselico
musis najst drogy tie v niektorej z tych skriniek teraz si uz napamatam v ktorej a ihla je v kupelni dostanes sa tam cez okno na poschodi inac je to dost nudne a grafiku to ma horsiu ako GTA:SA
Hral som to u kamarata a nicim ma to neprekvapilo. Keby nie iny pribeh tak sa to mohlo volat Manhunt 1. A na dnesne graficke pomery je to upna bieda. Dakujem. 5/10
A CO MAM ROBIT V MISI KDE SOM V TAKOM EROTICKOM KLUBE HNED POTOM DOME CO SOM NEVEDEL PREJST..SU TAM TAKE MIESNOSTI V KAZDEJ MUCIA NIEKOHO..NA KONCU SU NA MAPKE TAKE SMRTI DVE..NWM CI TO MA SUVIS..SECIA SU MRTVY...NEDA SA TAM POHNUT VOBEC..JE MOZNE ZE SOM TYCH TIPKOV MAL TYRAT ..MUSIM RESTORTOVAT KAPITOLU?