Piercing ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Piercing ?

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Cau,
chcem si dat piercing ale iba do nosa taku malu nevinnu bodku , ale ked som sa o tom bavil so spoluziakmi tak mi povedali ze v nose to nosia iba zeny + cital som ze piercing je vysadou homosexualou :? A da sa piercing "demontovat" ked sa mi nebude uz pacit alebo uz nebude "in" ? a napr ked ma trafi lopta boli to ?

Dík :)
zahradkar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zahradkar »

no.. piercing si mozes dat prec ak sa ti to nebude pacit.. podla mna si urob dieru v nose kup sui tu bodku a v skole ti povedia jak ti to sekne ak bude viacej ty negativnych nazorv.. tak to das dole a mas pokoj dierka ti zarastie a zijes dalej :)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

zahradkar napísal:no.. piercing si mozes dat prec ak sa ti to nebude pacit.. podla mna si urob dieru v nose kup sui tu bodku a v skole ti povedia jak ti to sekne ak bude viacej ty negativnych nazorv.. tak to das dole a mas pokoj dierka ti zarastie a zijes dalej :)
Pises ze zarastie ... ale nebude to vidno ? a na ktoru stranu by to malo ist ? na pravu ci na lavu ? :idea:
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Nedavaj si to vebec...
Tri dovody:
1. Nosia to baby.
2. Je to naznak ze chces po hube.
3. Alebo si teply.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Dj-XxX napísal:Nedavaj si to vebec...
Tri dovody:
1. Nosia to baby.
2. Je to naznak ze chces po hube.
3. Alebo si teply.
Ved ale kolko chalanov nosi piercing ? Sice vacsinou na oboci ale to sa mi nepaci a boli to (urcite) a zda sa mi to tam dost nebezpecne .
Nechapem preco by to malo provokovat ... a k tomu gay : kazdy kto vypada ako gay moze byt kludne metrosexual co neznamena ze je gay alebo bi ... :roll:
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

Zamknuté