Ladenie TV

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Mato_pdx
Medium Expert
Medium Expert

Ladenie TV

Príspevok od používateľa Mato_pdx »

Ahojte, chcel by som sa informovat ohladom ladenia TV.Mam starsi tv znacky Schneider (model: stv55t) a ovladac RC5840 presne tento http://www.webareal.sk/fotky4497/fotos/_vyrn_755840.jpg .
Mam taky mensi problem, ovladac funguje vsetko oka, ale ked chcem naladit nejaku stanicu tak ju naladim, vsetko ide, prepnem alebo vypnem TV a ta stanica tam neni , ako keby tu stanicu bolo treba nejako ulozit, a ja netusim ako, nema niekto skusenost ako to ulozit alebo co s tym robit?
Dakujem za radu.
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

odfot aj ovladacie prvky na telke
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ladenie TV

Príspevok od používateľa dudo02 »

Mato_pdx napísal:Ahojte, chcel by som sa informovat ohladom ladenia TV.Mam starsi tv znacky Schneider (model: stv55t) a ovladac RC5840 presne tento http://www.webareal.sk/fotky4497/fotos/_vyrn_755840.jpg .
Mam taky mensi problem, ovladac funguje vsetko oka, ale ked chcem naladit nejaku stanicu tak ju naladim, vsetko ide, prepnem alebo vypnem TV a ta stanica tam neni , ako keby tu stanicu bolo treba nejako ulozit, a ja netusim ako, nema niekto skusenost ako to ulozit alebo co s tym robit?
Dakujem za radu.
Mas pravdu-je potreba to ulozit.Vacsinou sa v kaskadovom menu vyberie a zvoli polozka STORE.Samozrejme to moze byt aj inac-zavisy od typu TV...Odporucam ti stiahnut manual na tvoj typ TV a pozriet si to.
Mato_pdx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mato_pdx »

Uz som na to prisielsam , dakujem za pomoc mozte LOCK
Napísať odpoveď