Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
kapacitny: reaguje na vodivost tela, tj v rukaviciach ho nemozes ovladat, ale zato reaguje aj na slaby dotyk
rezistivny: reaguje na tlak, mozes ho ovladat cimkolvek co ja napriklad povazujem za nevyhodu (aj kluce vo vrecku mozu niekomu zavolat), podla modelu sa lisi aj potrebny tlak na zaznamenanie kliku (5800 je na tom dost zle) a taktiez sa taky display da lahko poskodit (tvrdene sklo na iphone to proste neprekona)
taktiez si pozri nejake android telefony, podla mna este trpia porodnymi komplikaciami a este nestihli prilakat dostatok developerov, ale ten OS je IMO pokrocilejsi ako WinMo a Symbian
rezistivny: reaguje na tlak, mozes ho ovladat cimkolvek co ja napriklad povazujem za nevyhodu (aj kluce vo vrecku mozu niekomu zavolat), podla modelu sa lisi aj potrebny tlak na zaznamenanie kliku (5800 je na tom dost zle) a taktiez sa taky display da lahko poskodit (tvrdene sklo na iphone to proste neprekona)
taktiez si pozri nejake android telefony, podla mna este trpia porodnymi komplikaciami a este nestihli prilakat dostatok developerov, ale ten OS je IMO pokrocilejsi ako WinMo a Symbian
HTC touch HD alebo iphone 3G
Co si podla vas mam vybrat iphone mam ale kludne by som siel aj na HTC ale neviem ci je to dobri napad poradte pls dakujem
Do cca 350€
Zdravim, zhanam mobil do 350€, co najvacsi displej, vydrz, wifi a idealne aby sa aj nerozbil hned po prvom dopade na zem.
Planujem pouzivat na browsovanie, obcas hudbu, a najma na ebooks.
Vdaka za rady.
PS
Atm mam vyhliadnuty S8000 Jet ale zatial o nom nie som presvedceny.
Planujem pouzivat na browsovanie, obcas hudbu, a najma na ebooks.
Vdaka za rady.
PS
Atm mam vyhliadnuty S8000 Jet ale zatial o nom nie som presvedceny.
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTC touch HD alebo iphone 3G
ja mam HTC hero a poviem ze iphone sa moze schovat, hero ma popi*i webove aplikacie, ze az, synchronizacia kontaktov, priatelov a ich fotky s facebookom, instalacia aplikacii priamo z telefonu z repozitarov a google aplikacie atd..., velmi rychle a dynamicke prostredie, podpora OpenGL. odporucam....maco54 napísal:Co si podla vas mam vybrat iphone mam ale kludne by som siel aj na HTC ale neviem ci je to dobri napad poradte pls dakujem
Re: HTC touch HD alebo iphone 3G
iphone checklist:
webove aplikacie - check, vcetne podpory HTML5 napriklad na gmail
synchronizacia kontaktov - check, akurat mam exchange na svoj google ucet
sync s facebookom - toto nie, resp neviem ako, bod pre hero
instalacia z telefonu - check, zaroven je appstore gigant v tomto smere
google aplikacie - check
rychle a dynamicke prostredie - pochybujem, ze je na tom lepsie ako 3GS, check
opengl - iphone 3GS ma OpenGL ES 2.0 a narozdiel od androidu je to silne vyuzivane => hier je neurekom, check
ja len tak....
webove aplikacie - check, vcetne podpory HTML5 napriklad na gmail
synchronizacia kontaktov - check, akurat mam exchange na svoj google ucet
sync s facebookom - toto nie, resp neviem ako, bod pre hero
instalacia z telefonu - check, zaroven je appstore gigant v tomto smere
google aplikacie - check
rychle a dynamicke prostredie - pochybujem, ze je na tom lepsie ako 3GS, check
opengl - iphone 3GS ma OpenGL ES 2.0 a narozdiel od androidu je to silne vyuzivane => hier je neurekom, check
ja len tak....
Zdravím .. chcel by som vás poprosiť o radu nejakého PDA/mobilu .. cena do takých 500 eur
.. rozmýšlam nad HTC Touch pro 2 len je trochu drahší a potom aj nad HTC Leo
len ten stojí akosi viacej
.. určite by mal mať wifi, GPS, skôr qwerty klávesnicu ako len dotykový .. zatiaľ pozerám len po HTCtouc pro 2 a ten mi asi jediný padol do oka, lenže je aj najdrahší
tak dík za rady
-
wayne
Light Expert
co tak 5800XM?jozko napísal:Cafte aky fon do 200 eur? 3,5 jack by bodol a oplati sa teraz kupovat fon alebo cakat do vianoc? alebo maju prist nejake novinky?
http://www.hojko.com/p-nokia-5800xm-210 ... 29595.html
-
Andreso
Medium Professional
Nokia 5800 Express music-dotykový display, bez klávesniceleaded napísal: Chcel by som si kupit novy telefon a rozmyslal som nad
Nokia 5800 Express music
Nokia E75
Nokia E75- opak
ktorá kombinácia ti vyhovuje viac, tak to vyber, inak sú si celkom podobné
cikork: Precitaj si recenzie, mozu ti pomoct.
http://www.gsmdome.com/htc/htc-touch-hd ... video_5858
http://www.avforums.com/forums/htc-mobi ... d-2-a.html
http://www.gsmdome.com/htc/htc-touch-hd ... video_5858
http://www.avforums.com/forums/htc-mobi ... d-2-a.html
-
johny3212
Star
ci je schopne ako garmin? To je blba otazka, pozri si vykon procesora, velkost ramky a vykon GPS primaca - ako hardweru, potovnaj obe zariadenia a uvidis. ale pokial viem tak nokie aj SE davaju do tych mobilov napd procaky, radsej si kup neaky smart.Plasmon napísal:Ta Nokia ma GPS a Wifi a v podstate sa uz nelisia v nicom. Je to GPS vobec schopne napr. ako Garmin, ci je to uplna somarina. A este slape dobre ten dotykovy display?
A ten dotykovy dispay, su to oba tlakove asi, odporucam nieco s kapacitnym, ale to ma zatial len par zariadeni.
//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2009, 22:34 )
podla znacky sudim Samsug, ale nevidel som modely, LG je nakokos, nicia sa samovolne ako by mali autoimunitne ochoreniecORP. napísal:SAMSUNG S5230 ALEBO LG KP500 ? to je moja dilema pls rady