Multisim
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čo za zapojenia by to mali byť? Naklikať si základné logické prvky, pospájať ich hradlá a minimalizovať nie je problém. Ak ale máš opisovať program ako taký, to skôr hladaj návody na internete. Osobne neviem čo by som ti mal takto o ňom napísať, keď si sa vlastne ani nič nespýtal (okrem toho či máme nejaké schémy ale nešpecifikoval si aké)
no ja by so chcel nejaku suchu teoriu k tomu programu.audiotrack napísal:čo za zapojenia by to mali byť? Naklikať si základné logické prvky, pospájať ich hradlá a minimalizovať nie je problém. Ak ale máš opisovať program ako taký, to skôr hladaj návody na internete. Osobne neviem čo by som ti mal takto o ňom napísať, keď si sa vlastne ani nič nespýtal (okrem toho či máme nejaké schémy ale nešpecifikoval si aké)
Chytíš myš a klikáš... ked podržíš na chvilu kurzor nad ikonkou tak ti to vypíše tooltip čo ta inkonka znamena to je asi všetko čo by si mal k tomu programu vediet je to fakt jednoduche na hranie pre deti skus si zapojit niejaky jednoduchy obvod zo žiarovkov spustit ho nech vidis ze ziarovka svieti a mozez ist dalej...Vops napísal:no ja by so chcel nejaku suchu teoriu k tomu programu.
no to ucitelovi nebude stacit SCHEMU uz mamc-ice napísal:Chytíš myš a klikáš... ked podržíš na chvilu kurzor nad ikonkou tak ti to vypíše tooltip čo ta inkonka znamena to je asi všetko čo by si mal k tomu programu vediet je to fakt jednoduche na hranie pre deti skus si zapojit niejaky jednoduchy obvod zo žiarovkov spustit ho nech vidis ze ziarovka svieti a mozez ist dalej...