Multisim

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Vops
Amateur
Amateur

Multisim

Príspevok od používateľa Vops »

Mam robit spravu do skoly na MULTISIM a chcel by som aj nejake informacie cez google nic dvolezite nenajdem mozete mi pomoct ak mate nejake informacie o tomto programe a pripadne spravene ajnejake zapojenie ...dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

čo za zapojenia by to mali byť? Naklikať si základné logické prvky, pospájať ich hradlá a minimalizovať nie je problém. Ak ale máš opisovať program ako taký, to skôr hladaj návody na internete. Osobne neviem čo by som ti mal takto o ňom napísať, keď si sa vlastne ani nič nespýtal (okrem toho či máme nejaké schémy ale nešpecifikoval si aké)
Vops
Amateur
Amateur

audiotrack napísal:čo za zapojenia by to mali byť? Naklikať si základné logické prvky, pospájať ich hradlá a minimalizovať nie je problém. Ak ale máš opisovať program ako taký, to skôr hladaj návody na internete. Osobne neviem čo by som ti mal takto o ňom napísať, keď si sa vlastne ani nič nespýtal (okrem toho či máme nejaké schémy ale nešpecifikoval si aké)
no ja by so chcel nejaku suchu teoriu k tomu programu.
c-ice
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

Vops napísal:no ja by so chcel nejaku suchu teoriu k tomu programu.
Chytíš myš a klikáš... ked podržíš na chvilu kurzor nad ikonkou tak ti to vypíše tooltip čo ta inkonka znamena to je asi všetko čo by si mal k tomu programu vediet je to fakt jednoduche na hranie pre deti skus si zapojit niejaky jednoduchy obvod zo žiarovkov spustit ho nech vidis ze ziarovka svieti a mozez ist dalej...
Vops
Amateur
Amateur

c-ice napísal:Chytíš myš a klikáš... ked podržíš na chvilu kurzor nad ikonkou tak ti to vypíše tooltip čo ta inkonka znamena to je asi všetko čo by si mal k tomu programu vediet je to fakt jednoduche na hranie pre deti skus si zapojit niejaky jednoduchy obvod zo žiarovkov spustit ho nech vidis ze ziarovka svieti a mozez ist dalej...
no to ucitelovi nebude stacit SCHEMU uz mam
Napísať odpoveď