F.A. Premier league

O športe...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Berbatov je jeden vazny des, pohyb nic, nasadenie na nom tiez nevidim, podla mna si toto miesto zaslizi uplne niekto iny
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Neviem ako vy ale mne chyba Van der Saar :cry:
Miesto Berbatova by som zobral aj Beckhama a toho neznasam priam...
Berbatov nehra futbal, ale cvici aquabelly :)
akoze goly davat vie ale kazit akcie to je jeho... hlavne brejky...
nechapem ako si moze dovolit obrat loptu svojmu vlastnemu hracovi?
isiel evra, jasny brejk isli traja na dvoch a berbatov pride preberie loptu a ho oberu...
jeho styl hry :)
luckery z chelsea oslavuju vitazstvo...
//je to moj nazor tak ako niekto iny poznamenal luckeri z ManU...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Arsenal - Blackburn - všetkých 6 gólov Gunners bolo okulahodiacich, hlavne Fabregasova šupa :shock:

Chelsea - Liverpool - šláger ako sa patrí, Hilário na mňa pôsobil lepším dojmom ako Čech v posledných zápasoch, myslím si že víťazstvo Chelsea bolo zaslúžené, jedinú 100% šancu Liverpoolu mal len Benayoun, a konečne obrana zahrala tak ako som zvyknutý. 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Geogomeogo: Lenze ta banda luckerov ako si oznacil hracov Chelsea hrala podla mna cely zapas lepsie, aj ked zo zaciatku sa nedostali ani k strele. V druhom polcase to bolo uz o inom, tam mal Liverpool snad sancu az v nadstavenom case. Podla mna Chelsea vyhrala zasluzene.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

o 2 hodiny nám začína veľké derby, ako tipujete výsledok tohto zápasu? ja si myslím že United vyhrajú.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Vsadil by som na United, ale pevne dúfam vo výhru Liverpoolu. Nedarí sa im, ale ani United tento ročník nepredvádzajú neprekonateľný futbal. S trochou šťastia by sa mohol Live tešiť z troch bodov :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

verdikt po 1. polcase: vsetci hraju dobre az na jednu vynimku-Berbatov
na Fergussonovom mieste by som mu dal cez prestavku po papuli a vystriedal ho do druheho polcasu.....
a najlepsi hraci Valencia, Torres, Agger a Van der Saar :)
//1:0-nechapem co robili Vidic a Ferdinand....
uz dlho som nevidel 2 cervene karty za 10 min :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Myslim, ze v prvom polcase mal Liverpool navrch. Hoci obe muzstva patria k tym mojim neoblubenym, drzal som palce radsej Liverpoolu, aby vzali vsetky body, pretoze to pomoze mojim oblubencom na cele tabulky. Druhy polcas nehodnotim, pretoze som zaspal a zobudil som sa az 10min pred koncom zapasu West Hamu s Arsenalom.

Geogomeogo: Cervene karty padli v priebehu 1-2min ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Dneska kvalitne doje*** zapas zo strany Arsenalu ...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

t0m4s3 napísal:Dneska kvalitne doje*** zapas zo strany Arsenalu ...
To sa uz u nich stava pavidlom vid aj zapas v LM proti Alkmaru.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Taakze... pozeram Chelsea-Man Utd-zda sa mi ze sa im nejako nechce hrat co som zatial videl v 1. polcase. Boli v nom asi 1-3 vylozene sance, ktore boli skazene rozhodcami... Vtedy, ked isiel Rooney sam na branu OFFSIDE nebol. Potom stiahnutie Valenciu v 16-ke-nad tym by som este pouvazoval :?
Mimo rozhodcov Chelsea predviedla 2-3 dobre sance. Manchester ich mohol mat 5-10, keby Rooney daval "trosku presnejsie" prihravky.
Zatial verdikt mojho zapasu: "Ak mate nieco ine na pozeranie, tak to prepnite..."
tesim sa na K- :D .
kali520
Darca
Darca

No ale v poslednej 20 minutovke to celkom bublalo na ihrisku :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

oujee dnes sa bude oslavovať :) zápas to bol vyrovnaný, rozhodovali maličkosti, a ako podotkol jeden prispievajúci na profutbale: Drogba takmer zlomí prsiami Evansovi nohu a dostane len žltú ,no toto :D
kali520
Darca
Darca

Steven666 napísal:Drogba takmer zlomí prsiami Evansovi nohu a dostane len žltú ,no toto
Ale z toho cirkusus co tam robil som nemohol. Najprv sa tvaril ako keby mal vsetky rebra polamane a ked uvidel zltu kartu tak zazracne vyzdravel :lol:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

no ani moc ne vyzdravel na koľko ho Ancelloti vystriedal, sú počuť nejaké hlasy že má zlomené rebo.
zahradkar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zahradkar »

No moj naj klub je Manchester City..tak dufam ze dosiahnu aspon take 3.-4. miesto... bolo by to fakt fajn :).. maju velmi dobry tym ako su nahradnici aj hraci v zaklade...Super tym...dufam ze za par rokov sa vybuduju an tych naj...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

tým je to super len tréner by mohol byť lepší.
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

zahradkar napísal:No moj naj klub je Manchester City..tak dufam ze dosiahnu aspon take 3.-4. miesto... bolo by to fakt fajn :).. maju velmi dobry tym ako su nahradnici aj hraci v zaklade...Super tym...dufam ze za par rokov sa vybuduju an tych naj...
su onicom aj s realom madrid nakupia vsetkych dobrych hracov daju do toho na hovno trenera same hviezdy sa tam predbiehaju kto da gol... k comu to je ked neni vo futbale ziadna vyvazenost a 2 kluby pokupia vsetky hviezdy a aj tak z toho maju tie 2 tymi 3.-4. miesto ako som sa potesil ked zemizovali s Burnley. A este ma stve Barca lebo chce kupit Rooneyho co si to dovoluju kupovat z United vsetkych dobrych hracov, spanieli poj*bany
kali520
Darca
Darca

A este ma stve Barca lebo chce kupit Rooneyho co si to dovoluju kupovat z United vsetkych dobrych hracov, spanieli poj*bany
lol, zeby dalsi fanusik United? Ako neviem ale tu na fore co je ta fanusikovska zakladna napr taky saq utd mi pripada ze vela rozmu nepobrali.

Skus sa nato pozret z druhej strany, co si dovoluje United predavat vsetkych svojich najlepsich hracov. :wink:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

To co stvara Liverpool v tejto sezone je daco strasne. Skoda, ze maju iba jednu dobru zostavu a lavicka do toho nevie zapadnut. Chyba im nejaky dobry hrac, ktory by vedel tvorit hru, nieco vymysliet. G.Johnson ma dost prekvapil, nato ze je obranca vie dobre tvorit hru, a vytvarat si aj sance a vie dobre vyhravat suboje 1na1. Rafa mal tie peniaze vyuzit nejak inak a nakupit lepsie posily. Za svoje posobenie mu nevyslo naozaj vela prestupov. Po zapasoch je vzdy velky optimista a veri si, niekedy pre media trepe dve na tri. Jeho kurz na "udrzanie" sa v klube rapidne klesa.
A este k poslednemu zapasu: Znova sa ukazalo, ze dokaze vyhrat aj tym, ktory si nevytvoril v podstate ziadnu sancu a hral cely zapas iba v uzadi a branil. Liverpool si tu remizu zasluzil, 2 polcas dreli ako kone. Zachranila ich v podstate dalsia vymyslena penalta. David spadol excelentne. :wink:

Vylial som si srdce... :)
Napísať odpoveď