P/V: PS3 + 2 ovládače + Little Big Planet //predané lock pls
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
P/V: PS3 + 2 ovládače + Little Big Planet //predané lock pls
Čaute,
Predám novú PS 3 80 GB
Ináč sú k nej dva ovládače a hra Little Big Planet. [hra a druhý ovládač sú používané]
Je úplne nová, akurát ju nejaký exot v obchode povysával, tak sa predáva ako 2nd hand.
Je k nej záručák 2 roky [plná záruka, vyplní sa pri predaji].
Cena: 200 evri dohoda možná.
Najlepšie osobka Bratislava.
Jedná sa o PS3 z Brlohu.
Taktiež možem vymeniť za nový iPhone 3G [netreba 3GS]. Napríklad vybraný na akciu z t-debila. Alebo nokiu 5800 XM, poprípade tú nižšiu.
Predám novú PS 3 80 GB
Ináč sú k nej dva ovládače a hra Little Big Planet. [hra a druhý ovládač sú používané]
Je úplne nová, akurát ju nejaký exot v obchode povysával, tak sa predáva ako 2nd hand.
Je k nej záručák 2 roky [plná záruka, vyplní sa pri predaji].
Cena: 200 evri dohoda možná.
Najlepšie osobka Bratislava.
Jedná sa o PS3 z Brlohu.
Taktiež možem vymeniť za nový iPhone 3G [netreba 3GS]. Napríklad vybraný na akciu z t-debila. Alebo nokiu 5800 XM, poprípade tú nižšiu.
-
uplink
VIP
PS 3 má dementný povrch. Keď ju utrieš zlou handričkou poškŕkaš ju. Čiže kozmetická vada. Voľným okom neviditeľné, len pod istým uhlom a pri svetle.Trussardi napísal:co znamena skrtnuta kozmeticka vada alebo je v nej nieco nefunkcne ?
Ja som sa takto oyekabátil na telke. Mám samsung telku s takým povrchom ako má PS3 a raz som ju povysával...konec.
-
uplink
VIP
výmenu za čo? Resp. môžem vymeniť za mobil, nejaký dobrýt-pack s WB napísal:o výmenu nemáš záujem?
-
uplink
VIP
nn, ale keby si mal nový mobil nejaký, tak určite áno.t-pack s WB napísal:ipod nano 4g + repro logitech z-2300 ?
fungel novy nerozbaleny touchscreen Samsung STAR ? plna zarukauplink napísal:nn, ale keby si mal nový mobil nejaký, tak určite áno.
http://www.gsmarena.com/samsung_s5230_star-2739.php
-
uplink
VIP
milerád, len zrovna dnes "som" predal [resp. DeFeAt] Samsung JétTrussardi napísal:fungel novy nerozbaleny touchscreen Samsung STAR ? plna zaruka
http://www.gsmarena.com/samsung_s5230_star-2739.php